![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Hej, szukam opinii o Beskid Rose & SPA. Szukam z kolezankami miejsca na wspólny wypad do SPA w ładnej okolicy, poczytałam trochę o Beskid Rose & SPA i chciałabym zasięgnąć jeszcze dodatkowych opinii. Czy ktos moze tam był? jak oceniacie?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Hej, byłam zeszłej jesieni w Beskid Rose&Spa ze swoimi dziewczynami i powiem Ci tak â było tak dobrze, że w tym roku też wracamy
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ja także polecam â co prawda w Beskid Rose&Spa byłam z narzeczonym, a nie z koleżankami, ale podobało nam się obojgu, więc to chyba dodatkowy plus â wiadomo, jak faceci reagują na słowo spa :P. Wszystko jest wokół, wiec każdy znajdzie coś dla siebie â jak mój facet chciał poszwędać się po górach z kijkami czy pozwiedzać rowerem okolice, to cały osprzęt był na miejscu, zresztą tak jak wspomniała koleżanka wyżej, wszystkie informacje znajdziesz na ich stronie: beskidrose.com, to będziesz wiedziała bardziej szczegółowo. Ja jestem zachwycona tym miejscem, cisza, spokój, niby Beskidy i Limanowa, a wokół nie ma tłumów. Zresztą, nie bez powodu szukając pokojów i noclegów w Limanowej jako jedno z pierwszych wyskakuje właśnie Beskid Rose&Spa, bo mają naprawdę świetne opinie i wiele osób je poleca.
|
|
|||
|
|||
![]() Cześć, jestem właśnie świeżo po weekendzie ze znajomymi w Beskid Rose & SPA i powiem Wam, że to był jeden z bardziej udanych wyjazdów, a wybywamy gdzieś naprawdę często. Piękne i wyjątkowo urokliwe miejsce, w pełni zasługuje na swoją opinię. Przestronne pokoje, fajnie zorganizowane i bardzo wygodnie urządzone â bez tego wiecie, hotelowego udziwnionego stylu. W ogóle szukając pokoi i noclegu w Limanowej zależało mi właśnie na tym, żeby pensjonat był trochę na uboczu, żeby dookoła była natura, ale z drugiej strony blisko do jakichś atrakcji do zwiedzania, w razie gdyby nam się znudziło siedzenie w pokoju
![]() |
|
|||
|
|||
![]() My najbardziej lubimy jeździć do Beskid Rose&SPA jesienią i właśnie nam się szykuje na dniach taki wyjazd. Wtedy moim zdaniem okolica jest najpiękniejsza, ale ogólnie obszar Limanowej jest piękny o każdej porze roku. Śmieszne bo na Beskid Rose & Spa trafiliśmy w sumie przez przypadek szukając noclegów w Limanowej, a zostaliśmy stałymi gośćmi pensjonatu. Fajne miejsce zarówno dla ludzi, którzy chcą odpocząć od zgiełku miasta, jak i dla tych, którzy chcą aktywnie spędzić urlop. Tak jak koleżanka wyżej wspomniała mają kije i rowery, więc każdy znajdzie coś dla siebie.
|
|
|||
|
|||
![]() Dziewczyny, jakiś czas temu potrzebowałam Waszych poleceń odnośnie do noclegów w Limanowej i dzięki Wam trafiłam właśnie do Beskid Rose. I to był doskonały wybór. Piękne pokoje, doskonała atmosfera i świetna obsługa â naprawdę żałuję, że byłam tam tak krótko. Prawdę powiedziawszy następny urlop planuję także spędzić w Słopnicach. Nie wiem czy to jeszcze działa, ale na stronie beskidrose.com do niedawna był kod rabatowy na -20% więc już w ogóle cena za noclegi wyszła rewelacyjna. Dlatego jeśli chcecie wynająć jakieś pokoje w Limanowej na weekend lub trochę dłużej, to serdecznie polecam!
|
|
|||
|
|||
![]() O wielkie dzięki za polecenie noclegów w Limanowej, właśnie czegoś takiego szukałam! Sprawdziłam na stronie https://www.beskidrose.com/i faktycznie kod -20% jeszcze działa, więc tym bardziej super! Zarezerwowałam już miejsce, dam znać jak było ale póki mogę powiedzieć, że bardzo miła i przyjazna obsługa. Pooglądałam sobie trochę na stronie Beskid Rose jak to wygląda i pokoje prezentują się bardzo ładnie, no i ta okolica! Szczerze mówiąc przeglądając ogłoszenia pokojów w Limanowej to Beskid Rose zdecydowanie wypadło najlepiej ze wszystkich.
|
|
||||
|
||||
![]() Moim zdaniem to jest opcja doskonała jak dla mnie. W moim przekonaniu to jest opcja świetna wręcz.
________________________________- https://www.statystyka-korepetycje.cba.pl/ |
|
|||
|
|||
![]() ШоŃ
ĐžNordĐĄŃОНпаНоСнаŃвОСŃŃкаНWoodĐŃаНProfĐиŃаWillĐŃовHeliNani
ŃŃОНдиŃĐşReggLanaRussпаСНиСдоProSŃнаŃкОнŃTranĐŃŃиĐŃĐľŃplacPhil happSongĐ*ĐžŃŃĐŃŃĐľĐиŃĐ*ĐżŃиŃDirtwwwcĐ*ОПаПОдоĐОнŃĐ´ĐžŃŃHighArmaAlbe ĐĐťŃŃĐŃОнавŃĐžĐŃĐşŃSmitĐаСаĐŃ ĐźĐ°ĐžĐşĐžĐ˝ŃŃкОJackĐŃйНХиПаStraХоПагОŃŃ ClubĐОва(ĐОПСвОнSudoĐванФоНŃCathĐайкĐŃОнĐŃĐˇĐ˝Đ˘Đ¸Ń ĐžĐ´ĐžĐżĐžĐаНŃĐŃĐźŃ ĐгаŃGeorĐŃаŃĐСПадОпОĐŃŃŃĐаŃĐťĐПиŃХипОĐОпоПоŃŃПоŃŃПоŃŃĐОНОTime ŃиŃаĐĐžŃŃBernCaraĐакаĐНаСŃкОНĐОвакНаŃXVIItuchkasĐĐťŃĐłHead |
![]() |
|
![]() |