![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Organizując wesele i ślub warto zastanowić się nad fotografem. Dobrym fotografem ślubnym w Gdańsku jest: https://slawomirgrzes.pl/fotograf-sl...djecia-slubne/ dobra jakość pełne profesjonalizm, polecam!
Ostatnio edytowane przez Ewa_Jabłkowska : 30-08-2018 o 11:16. |
|
|||
|
|||
![]() Wybór odpowiedniego fotografa na wesele, to bardzo ważna sprawa. To pamiątka na długi czas, która powinna być jak najlepsza. Zerknij tutaj: https://slubneo.pl/jak-wybrac-dobreg...afa-na-wesele/. Bardzo ciekawe porady na temat jak wybrać dobrego fotografa, oraz z czym to się wiąże
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Dobry fotograf ślubny to bardzo ważna kwestia. Każdy chciałby mieć jak najpiękniejsze zdjęcia ze swojego ślubu i wesela. Najlepiej wybrać kogoś z polecenia - a jeśli nikt w naszym otoczeniu nie zna takiej osoby, to można poszukać opinii w internecie. To też spore ułatwienie.
|
|
|||
|
|||
![]() Osób zajmujących się fotografią ślubną tak naprawdę jest bardzo wiele. Sama jednak skupiłabym się na takiej opcji jak naturalna sesja plenerowa . Moim zdaniem nie ma nic piękniejszego niż lekkie, pozbawione sztuczności zdjęcia, jak te wykonywane przez Pana Kamila Kosińskiego. Jest w nich zaklęta odrobina tajemniczości, a przy tym są niezwykle romantyczne
![]() |
|
|||
|
|||
![]() To jest racja, wybór fotografa to jedna z kluczowych spraw przy przygotowaniu ślubu i wesela. Już nie raz widziałam, że niektóre zdjęcia z takich uroczystości nie przedstawiają nic nadzwyczajnego, zero pomysłu, kompozycji i wyczucia, a przecież takie fotki mają być naszą pamiątką, do nich będziemy powracać, chwalić się nimi.. Trzeba więc zadbać o to, by było czym się chwalić.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sama niedawno miałam swój ślub i juz teraz wiem, jak ważny jest dobry fotograf na ślubie. Dzięki niemu Wasz fotoreportaż ślubny będzie magiczny i piękny. Będziecie mieć pięknie wykonane zdjęcia z przygotowań, z samej ceremonii w kościele, zdjęcia z rodziną i znajomymi oraz uwiecznioną sesję w plenerze. Zawsze przed podpisaniem umowy warto obejrzeć inne prace danego fotografa, żebyście wiedzieli czy Wasze wizje się pokrywają i czy pasuje Wam jego styl.
|
|
|||
|
|||
![]() wybór odpowiedniego fotografa na lub i wesele to nie lada wyzwanie. Pamiętam, jak sama szukałam, a ofert było mnóstwo. W końcu jednak za namowa koleżanki skorzystałam z usług fotografa z Poznania - Pana Macieja Szebiotko, z którego ofertą i portfolio możecie się zapoznać na stronie http://super-foto.eu/. Było warto, bo zdjęcia wyszły naprawdę rewelacyjne
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Jeśli chodzi o Lubelszczyznę to z pasją i zaangażowaniem do każdej sesji podchodzi Justyna Mazur-Sorkowska - możecie na sorkowska.com zobaczyć wyniki jej pracy w skrócie, bo zdjęć ma tysiące.
|
|
|||
|
|||
![]() Moja przyjaciółka miała na swoim ślubie Notofoto Studio, taki duet fotografów z Rzeszowa
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |