![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Jak to jest u was z noclegami na wakacjach?
Oszczędzacie na tym, czy wybieracie raczej full opcję? Widziałam na przykład na stronie Sun&Snow ciekawe rozwiązanie. Można wynajmować mieszkania turystycznie, np. na tydzień czy dwa. Ktoś z was miał okazję to przetestować? |
|
|||
|
|||
![]() Moja znajoma jakiś czas temu rezerwowała u nich o ile mówimy o tej samej stronie: www.sunandsnow.pl/index.php ?
W każdym razie wszystko poszło sprawnie, a przy zaklepaniu paru dni online (sorry ale nie pamiętam ile to było) miała jeszcze 3% zniżki, więc okej. Ja jeszcze nie miałam okazji, ale kto wie - do wakacji jeszcze daleko więc się przemyśli. |
|
||||
|
||||
![]() To chyba największa strona w ogóle, która pośredniczy w wynajmie apartamentów. Tak czytałam
|
|
|||
|
|||
![]() Ja staram się oszczędzać na noclegach
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Mnie się śpi wygodnie i w hotelach i w apartamentach
![]() Jak jestem sama - hotel, jak ostatnio np jak odwiedzałam Spa na Mazurach: Hotel Głęboczek i byłam super zadowolona, taki czas tylko dla mnie, bez dzieciarów. A z rodziną - apartament, bo wygodniej |
|
|||
|
|||
![]() Ja podchodzę do tego tak, że zyje się raz i na urlopie nie powinno się oszczedzać. Jeżeli szukacie fajnego miejsca na odpoczynek warto przejrzeć ofertę apartamentowców firmy Sun&Snow bo mają w różnych miejscach w Polsce bardzo fajne apartamenty
![]() |
![]() |
|
![]() |