![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Czy ktoś z was prowadzi restaurację lub zna się na agd ? Pytam ponieważ pomyślałem że zmywarka gastronomiczna będzie fajnym prezentem dla mojego syna który otwiera własną restaurację  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jak chodzi o zmywarki gastronomiczne to ja w tych tematach znam się bardzo mało.W takich tematach zna się moja dziewczyna. 

adult work  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Od kiedy mam zmywarkę wydaje mi się ona niezbędna 

Nigdy nie lubiłam mycia naczyń, szczególnie po jakimś bogatszym obiedzie, kiedy gromadziło się dużo garów do mycia. A teraz nawet gotowanie staje się przyjemniejsze, gdy nie muszę potem jeszcze stać w kuchni i myć naczyń  Kupiłam nawet niedawno świetny ekologiczny proszek do czyszczenia naczyń w zmywarce https://tarmini.pl/p/ekologiczny-pro...1-kg-50-zmywan jest rewelacyjny , w jego składzie wszystkie szkodliwe dla zdrowia oraz środowiska składniki zostały zastąpione równie skutecznymi lecz naturalnymi i bezpiecznymi komponentami.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Zmywarka do szkła to urządzenie które doskonale sprawdzi się w restauracjach, które serwują dużo drinków oraz shot barach gdzie na bieżąco trzeba zmywać kieliszki. Polecam takie rozwiązanie nie niszczy szkła i robi to naprawdę bardzo szybko. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Taka zmywarka to musi być według mnie sprzęt najlepszej jakości ,w końcu cały czas się z niej korzysta 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cytat: 

@berry, masz absolutną rację. Jak już stawiać na zmywarkę przemysłową, to TYLKO najwyższej jakości. No i takie sprzęty zapewnia marka https://www.winterhalter.com/pl-pl/ , na pewno ją kojarzycie. Klasa sama w sobie, od wielu lat lider na rynku zmywarek dla gastronomii. Nie będziecie żałować wydanych złotówek. W razie usterki (co bardzo rzadko się zdarza) mają też świetnie reagujący serwis. Nic dodać, nic ująć.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Jaka marka zmywarek jest najlepsza? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cytat: 

Tak, jak napisała @vilma, zmywarki WINTERHALTER są genialne dla strefy gastronomicznej – kawiarni, restauracji, cateringów, barów, fast food’ów etc. Pracują też na nich kuchnie hotelowe. Generalnie poczytajcie opinie, wielu restauratorów będzie Wam polecać ten sprzęt. Dlatego myślę warto zainwestować.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Też od jakiegoś czasu prowadzę biznes gastronomiczny  

Ostatnio rozglądaliśmy się za profesjonalnym piecem i wpadła nam w oko oferta firmy Bakeres https://bakeres.pl/. Warto zerknąć, ich produkty cechuje wysoka jakość a przy tym rozsądne ceny. Firma dba o swoich klientów, działa na rynku już wiele lat. | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Dobra zmywarka gastronomiczna to jest coś wspaniałego.Warto się tym interesować moim zdaniem!!! 

____________________________ Pisanie prac magisterskich po Francusku  |