![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Macie zrobioną kuchnię na wymiar? 

Jestem ciekawa czy w porównaniu z nimi, zwykłe kuchenne zestawy mebli są mało funkcjonalne...  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nie można tak uogólniać - różnie to bywa z tymi meblami i rzeczywiście myślę, że taka gotowa kuchnia może mieć swoje zalety.  

Jeśli natomiast pomieszczenie jest nieduże i niezbyt funkcjonalne, meble wykonane na wymiar mogą być jedynym słusznym rozwiązaniem. Wtedy warto pomyśleć o takich ofertach jak ta: http://www.drew-pol.com/meble-kuchenne-oferta gdzie rzeczywiście projektanci są w stanie jak najlepiej wykorzystać potencjał takiego pomieszczenia.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nie, nie zamawialiśmy kuchni na wymiar. Nie miałam takiej potrzeby, kuchnię mamy dość typową, przestronną. 

Zdecydowaliśmy się za to na agd do zabudowy. Teraz wybór takich sprzętów jest ogromny: http://www.mixmedia.pl/agd-do-zabudowy . Uważam, że zabudowane fronty prezentują się zdecydowanie lepiej, więc polecam taką opcję ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Niestety nie, ale w przyszłości na pewno się na taką zdecyduję. Ja muszę kupić okap. Znalazłam taki www.mixmedia.pl/okap-szafkowy-franke-fbi-512-eco-gr,id-68683 czytałam troszkę o nim jednak mam wątpliwości. Ma ktoś taki okap polecacie go? Jakie kapy wy w domu macie? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Kuchnia na wymiar to świetny pomysł, zwłaszcza że można, dowolnie zaprojektować układ szafek, szuflad itp. Ja jestem bardzo zadowolona  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jak chcesz sobie zrobić fajnie mieszkanie to tu jest przedstawiona nowoczesna kuchnia dla kobiet dobrze to wygląda i nie kosztuje dużo  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Mamy kuchnię na wymiar, ale teraz w sumie tego żałuję. Zrobiliśmy ją pod presją teściowej, której znajoma miała kogoś w rodzinie, kto robił takie rzeczy. Kuchnia nie jest dobrej jakości, choć kosztowała sporo. Gdybym mogła cofnąć czas, zmieniłabym decyzję. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja robiłam kuchnię na zamówienie, bo mam ją bardzo małą i niewymiarową, więc ciężko było zrobić to inaczej. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Tez mam kuchnie na wymiar, dla mnie taką kuchnię wykonali http://www.aranzacjekuchni.com.pl/produkcja-mebli i jestem bardzo zadowolony! Ogólnie każdemu polecam kuchnie na wymiar. 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Od dawna uważam, że meble na wymiar to dobre rozwiązanie, ponieważ są one w pełni dostosowane do danego pomieszczenia, w tym przypadku kuchni. Bardzo trudno dobrać odpowiednie meble gotowe do niewymiarowych, małych kuchni - wiem coś o tym, bo sama mam taką kuchnię, która dodatkowo otwarta jest na salon, dlatego bardzo zależało mi na tym, żeby dobrze zagospodarować każdy centymetr tego pomieszczenia - zwłaszcza, że nie ma ich wiele  

Projektem oraz realizacją moich mebli zajął się jeden z salonów sieci Max Kuchnie. Efekt końcowy pozytywnie mnie zaskoczył, bo nie spodziewałam się, że tak mała kuchnia może prezentować się tak przestronnie i pięknie ![]()  |