kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > STYL > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 29-10-2021, 11:34
natalia234 natalia234 is offline
Senior Member

Domyślnie Kancelaria

Cześć, moja mama ma problem ze swoim bankiem i zależy jej na zmianach lub zerwaniu umowy. Szukam dla niej kancelarii, która będzie najlepsza w tego typu sprawach. W internecie czytałam o JWC, znacie, polecacie tę kancelarię?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 22-11-2021, 19:09
paulinabiedrowska paulinabiedrowska is offline
Senior Member

Domyślnie

Ja z kancelarii adwokackich to mega dobre doswiadczenie mam z kancelaria Weglowski ze Szczecina. Faktycznie swiadcza kompleksowa pomoc prawna, wlasciwie z kazdym zakresem prawa smialo moge ich polecic bo indywidualnie traktuja kazda sprawe i klienta
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-11-2021, 21:28
lorcia lorcia is offline
Member

Domyślnie

Myślę, że u nich http://www.kancelariamm.pl/ znajdziesz wsparcie w tego typu sprawach również - mają sporo zadowolonych klientów dla których działały obie panie, do tego miła atmosfera i czas dla tych, którzy go potrzebują
Stary 01-12-2021, 12:09
Marikaika Marikaika is offline
Senior Member

Domyślnie

Ja w trakcie prowadzenia firmy mniej się stresuję, gdy zawsze mogę zadzwonić z poradą do zaprzyjaźnionej kancelarii Rsplegal, ostatnio pomogli mi w kwestii prawa energetycznego
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-12-2021, 10:27
Gourmet Gourmet is offline
Senior Member

Domyślnie

Podpowiedz jej by zgłosiła się do radcy prawnego z Krakowa https://tomaszwalczak.pl/ To bardzo kompetentny i doświadczony radca prawny. Z pewnością jej odpowiednio pomoże, zajmuje się klientami indywidualnymi, jak i biznesowymi. Ma dobre ceny.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-12-2021, 12:20
Tymcia Tymcia is offline
Senior Member

Domyślnie

Jeśli potrzebujecie sprawdzonej kancelarii prawniczej, która zajmuje sie sprawami prawa samorządowego to najlepiej skontaktujcie się z kancelarią pani Magdaleny Adamczewskiej - https://www.adamczewska.com.pl/. kancelaria znajduje sie w Szamotułach, ale przyjmuje sprawy z całej Polski. Pani radca prawny ma duże doświadczenie w obsłudze prawnej urzędów miast, gmin, powiatów i innych jednostek samorządowych. Prowadzi sprawy bieżące, jak i konsultuje ustawy i inne akty prawne. Jest osobą konkretną i zaangażowaną w każdą powierzoną jej sprawę.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-12-2021, 19:30
inka inka is offline
Senior Member

Domyślnie

Znalezienie dobrego adwokata nie jest takie proste, więc świetnie, że dzielicie się tutaj swoimi doświadczeniami.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-12-2021, 12:21
Bambi89 Bambi89 is offline
Senior Member

Domyślnie

Mnie zastanawia to, jak zarządzać też sprawnie i bezproblemowo moim mieszkaniem. A chce je wynajmować, ponieważ ja mam gdzie mieszkać, a dodatkowy grosz się zawsze przyda... Ale martwi mnie, co jak będę miała problem z lokatorem i nie będzie chciał płacić? Czy nakierowanie go na dobrowolne poddanie się egzekucji będzie dobrym rozwiązaniem?
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów