![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Merhaba millet! Uzun zamandır farklı uygulamalar oynuyorum ve çoğu durumda hiçbir şeyin size bağlı olmadığını fark ettim. Her şey şans veya bir algoritma tarafından belirleniyor. Ama gerçekten yardımcı olması için en azından bazı hileler, stratejiler ve özellikler istiyorum. Mutlaka hileler değil, sadece - kendi taktiklerinizi bir yerde oluşturup bunları kendi avantajınıza kullanmak mümkün mü? Belki birileri bu tür oyunları biliyor?
|
|
|||
|
|||
![]() Harika! HaklÄąsÄąn - çoÄu oyun "ya şanslÄą ya da şanssÄąz" ilkesine göre çalÄąşÄąr. Ancak istisnalar da vardÄąr. ÖrneÄin aviator hilesi birçok oyuncu ilginç yaklaşÄąmlar kullanÄąr - bahsi ikiye bölerler, bir kÄąsmÄą düşük bir katsayÄąda alÄąrlar, diÄerini "risk için" bÄąrakÄąrlar. Ya da seri halinde oynarlar, turlarÄąn davranÄąşÄąnÄą hesaplarlar. Bunlar hata deÄil, hile deÄil, bir stratejidir. Açgözlü deÄilseniz bu tür şeyler gerçekten işe yarar. Kendim denedim ve kafanÄązla oynamaya başladÄąÄÄąnÄązda sonucun ne kadar deÄiştiÄine şaşÄąrdÄąm. Yani evet, hileler var - asÄąl mesele onlarÄą akÄąllÄąca kullanmaktÄąr.
|
![]() |
|
![]() |