![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Szukam dobrego studia tatuażu w Warszawie. Mam już projekt, ale zależy mi na tym, żeby trafić do miejsca, gdzie robią wszystko w sterylnych warunkach i mają dobre podejście do klientów. Macie jakieś sprawdzone studia, które możecie polecić?
|
|
|||
|
|||
![]() Najlepiej sprawdzić opinie i portfolio danego miejsca, bo w Warszawie jest sporo studiów, ale poziom bywa różny. Jeśli masz już projekt, to możesz też popytać w kilku miejscach i zobaczyć, gdzie najlepiej się z nim odnajdą.
|
|
|||
|
|||
![]() Niektóre studia mają super artystów, ale terminy na kilka miesięcy do przodu, więc warto dopytać o dostępność. No i dobrze dopytać o pielęgnację po zabiegu, bo każde studio może mieć trochę inne zalecenia.
|
|
|||
|
|||
![]() Z czystym sumieniem mogę polecić JahLove Tattoo. Świetni artyści, mega profesjonalne podejście i super klimat. Pracują na najwyższej jakości sprzęcie, a sterylność jest na pierwszym miejscu. Jeśli chcesz mieć pewność, że tatuaż będzie wyglądał dobrze nawet po latach, to warto sprawdzić ich portfolio: https://www.facebook.com/studio.tatu...attoo/?fref=ts.
|
|
||||
|
||||
![]() Wspaniałe rzeczy wy tutaj dajecie. One są naprawdę wręcz świetne teraz. Tak to ja widzę. To jest opcja naprawdę bardzo pomocna teraz.
__________________________________ Prace inżynierskie i magisterskie - Budownictwo |
![]() |
|
![]() |