kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > STYL > Zakupy
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 04-04-2025, 13:46
Adelka's Avatar
Adelka Adelka is offline
Senior Member

Domyślnie Makijaż a atopowe zapalenie skóry

Czy malujecie się przy atopowym zapaleniu skóry? Jakie kosmetyki się u Was najlepiej sprawdzają?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-04-2025, 08:10
jmalinowska's Avatar
jmalinowska jmalinowska is offline
Senior Member

Domyślnie

Przez prawie rok się nie malowałam ze względu na zmiany, teraz jest dużo lepiej, używam normalnego podkładu, jednak makijaż jest naprawdę delikatny, w dniach gdy skóra się pogarsza nie maluje się, wole odczekać kilka dni aż skóra będzie w lepszym stanie. Według mnie przede wszystkim musisz dobrać odpowiednie kremy i kosmetyki dla Ciebie, jak to przy AZS, komuś może służyć Tobie już nie.

Zerknij sobie na kosmetyki na azs w verdelove.pl - mają dobre opinie wśród chorujących na atopowe zapalenie skóry.
Czasami się zastanawiam, czy przypadkiem coś jest ze mną nie tak. Być może za dużo czasu spędzam w towarzystwie moich bohaterów literackich i, co za tym idzie, moje ideały i oczekiwania są zdecydowanie zbyt wysokie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów