![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() hejka. zastanawiam się w jaki sposób dostarczyć mojemu znajomemu pewną część samochodową. to jest dość duży gabaryt i obawiam się, że kurier odpada. jest jakaś inna możliwość?
|
|
|||
|
|||
![]() Brat nadawał silnik samochodowy kurierem całkiem niedawno to wszedł na portal brokera kurierskiego i tam znalazł najniższą cenę. Żadnego problemu z nadaniem takiej wielkiej części nie było i też szybko dotarła na miejsce
|
|
|||
|
|||
![]() zapytam oto swojego mechanika: http://aldamotorsport.pl/serwis-ferrari-poznan/ . wkrotce sie do niego wybieram, po odbior samochodu. to on za mnie zamawia czesci do wozu i naprawia, bo ja pewnie bym sie pomylil i zamowil zle. przyznam szczerze, ze jestem pod wrazeniem jak ktos robi to na wlasna rece i nawet transport w pojedynke ogarnia.
|
|
|||
|
|||
![]() Kupując części samochodowe, zawsze warto stawiać na sprawdzone produkty, żeby uniknąć problemów na drodze. Jeśli interesują Was reduktory do samochodu, to najlepiej wybierać modele od renomowanych producentów. Dzięki temu macie pewność, że instalacja LPG będzie działać bez zarzutu. Lepiej od razu zainwestować w jakość niż później naprawiać awarie.
|
![]() |
|
![]() |