kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > STYL > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 07-09-2025, 10:25
Bold212 Bold212 is offline
Senior Member

Domyślnie Rolety ColourHome

Cześć, od jakiegoś czasu szukam rolet do salonu i nie chciałem standardowych marketowych – zależy mi na stylu i funkcjonalności. Przeglądałem różne opcje i trafiłem na https://colourhome.pl. Wygląda na firmę z doświadczeniem i szerokim wyborem: rolet dzień-noc, mini, maxi, dachowych, w kasetkach – i to wszystko prosto od producenta, bez pośredników. Czy ktoś korzystał? Jak z doborem konkretnych modeli, jakością materiałów i montażem? Fajnie byłoby usłyszeć o realnym doświadczeniu z nimi.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-09-2025, 18:14
Afrodyta5435's Avatar
Afrodyta5435 Afrodyta5435 is offline
Senior Member

Domyślnie

Takie rolety są naprawdę doskonałe. W moim przekonaniu to jest naprawdę opcja doskonała teraz.
Stary 08-09-2025, 19:43
Gourmet Gourmet is offline
Senior Member

Domyślnie

Przyglądając się ofercie firmy STELGE https://stelge.com/product-category/rolety-plisowane/, myślę o wyborze rolet plisowanych do pokoju dziecka. Ważne jest dla mnie, aby materiał był bezpieczny i łatwy do utrzymania w czystości. Czy roleta plisowana na wymiar w jasnym kolorze nie brudzi się zbyt szybko? Jak wygląda kwestia pielęgnacji – czy można je odkurzać lub czyścić na mokro? Chciałabym poznać doświadczenia innych rodziców, którzy zdecydowali się na taki wybór.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów