![]() |
||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Witam,
od dłuższego czasu planuję chrzciny połączone z urodzinami mojego najmłodszego syna i zastanawiam się nad dekoracjami. Chciałbym, żeby było kolorowo i wesoło, bo przyjęcie będzie miało charakter rodzinny z udziałem dzieci w różnym wieku. Moja starsza córka zasugerowała, żeby w dekoracjach pojawiły się balony Psi Patrol, bo podobno wszystkie dzieci je uwielbiają. Mam jednak pewien dylemat – czy takie balony pasują na imprezę bardziej oficjalną, jaką są chrzciny? Z jednej strony byłby to fajny element dla dzieci, z drugiej boję się, że starsi goście uznają to za przesadę. Myślałem, żeby balony Psi Patrol umieścić w części ogrodu przeznaczonej dla dzieci, a w sali jadalnej postawić na bardziej eleganckie dekoracje, jak białe balony i kwiaty. Czy ktoś z Was organizował podobne wydarzenie i może doradzić, jak połączyć dziecięce elementy dekoracji z bardziej oficjalnym charakterem imprezy? Chciałbym, żeby wszyscy czuli się dobrze – zarówno najmłodsi, jak i starsi członkowie rodziny. Będę wdzięczny za pomysły i opinie. |