![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Lubimy wszystko planować z odpowiednim wyprzedzeniem, więc szukam już ofert na przyszłe wakacje. Chorwacja najbardziej mnie interesuje. Jakie miejsca polecacie?
|
|
|||
|
|||
![]() Chorwacja to piękne miejsce na wakacyjny wypoczynek. Można tu znaleźć malownicze plaże, krystalicznie czystą wodę i urokliwe miasteczka pełne historycznych zabytków. Każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od tego, czy preferuje aktywny wypoczynek, zwiedzanie czy relaks na plaży. Warto też spróbować lokalnej kuchni i odwiedzić kilka wysp, które oferują niesamowite widoki i niezapomniane wrażenia.
|
|||
|
|||
![]() Racja, historyczne miasta to bardzo duży urok Chorwacji. Jest co zwiedzać. Zastanawiam się nad tym, jakie miasto odwiedzić i chyba postawię na Šibenik w przyszłym roku.
|
|
|||
|
|||
![]() Šibenik to bardzo fajna propozycja. Krystalicznie czysta woda, piękny Adriatyk, historyczne miasto oraz wiele nowoczesnych hoteli. Kompleks hotelowy Amadria Park wydaje się być naprawdę interesujący.
|
|
|||
|
|||
![]() Zachęcona Waszymi informacjami i opiniami sprawdziłam tą miejscowość w Chorwacji i kompleksy hotelowe https://www.amadriapark.com/hotel_category/sibenik/ . Coś czuję, że będzie to miejsce na mój przyszły urlop. W szczególności zainteresował mnie hotel Jure z przepięknym widokiem i miejscem dla dzieci.
|
|
|||
|
|||
![]() Który kompleks hotelowy Amadria Park jest Waszym zdaniem najlepszy? Widzę, że jest ich naprawdę całkiem sporo i mega trudno wybrać ten jeden!
|
|
|||
|
|||
![]() Jak napisałam wyżej - hotel Jure bardzo mi się spodobał. Baseny na zewnątrz, Jure Spa, no i własna plaża przed hotelem. Plusem jest również to, że każdy dobrze odnajdzie się w tym hotelu. Zarówno pary, przyjaciele, jak i rodziny z dzieciakami
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Z racji tego, że jestem bladej karnacji zależało mi na ładnej opaleniźnie na wakacje, z polecenie kupiłam melanotan https://melanotan.biz/ i nie żałuje, dzięki niemu mam ładną, równą i ciemną opaleniznę.
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
Bardzo fajna propozycja! Jeśli tylko będę miała plany urlopowe, termin i zgraną ekipę, to chętnie sprawdzę, czy są jeszcze jakieś wolne miejsca u nich! |
|
|||
|
|||
![]() Jestem pewna, że nie pożałujesz. Chorwacja to przede wszystkim gwarancja fantastycznej pogody.
|
![]() |
|
![]() |