![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Słyszałam już sporo opinii na temat cen mieszkań we Wrocławiu i większość tych opinii nie była korzystna.
Ktoś z was kupował tam coś w ostatnim czasie? |
|
|||
|
|||
![]() Zależy jak na to spojrzeć.
Sama ostatnio porównywałam ceny mieszkań w różnych polskich miastach i przyznam, że we Wrocławiu zróżnicowanie ofertowe jest spore. Tu można dokładniej zobaczyć: http://targimieszkaniowe.net/nowe-mi...-domy-wroclaw/ Znajdzie się zarówno coś dla osób szukających niedrogiego M2, jak i rodzin potrzebujących nowych domów. |
|
|||
|
|||
![]() Niestety jak ja kiedyś szukałam mieszkania we Wrocławiu - ceny były piorunujące. Odpuściłam szukanie, ponieważ na tak drogie mieszkanie mnie po prostu nie stać. Na szczęście udało mi się znaleźć w fajnej miejscowości mieszkanko w atrakcyjnej cenie
W zdrowym ciele, blogerski duch - poznaj mnie na http://wsparciedlarodzin.bloog.pl/. Ostatnio edytowane przez AdelaPol1760 : 28-05-2015 o 10:16. |
|
|||
|
|||
![]() na tle np Poznania i Gdańska Wrocław nie wypada zle. warto zainteresowac się mieszkaniami w Kątach Wrocławskich czy Leśnicy - dojazd jest lepszy niż z niektórych dzielnic miasta, a ceny sporo niższe.
W wolnej chwili wejdź na bloga http://hotelowelove.blog.iwoman.pl/ - autor pisze bardzo ciekawe posty. Ostatnio edytowane przez migdaliapl1112 : 28-05-2015 o 11:57. |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
A gdzie dokładnie szukałaś? Jest wiele miejsc, w których oferuje się nawet nowe mieszkania we Wrocławiu i niekoniecznie za spore sumy. Teraz jak już wybrałaś to nic nie poradzimy, ale następnym razem sprawdź kilka miejsc. Jednym z nich może być mapanieruchomosci.pl, gdzie są mieszkania z całej Polski w całkiem dobrych cenach. Z ciekawości zapytam, daleko od Wrocławia się wyprowadziłaś? |
|
|||
|
|||
![]() Ja szukałam po całym WRocku i dobry Jest Nowy Graj
Ostatnio edytowane przez Ravthid : 06-07-2017 o 09:29. |
|
|||
|
|||
![]() Na pewno we Wrocławiu mieszkania nie są droższe niż w innych miastach ajak na osiedle takie jak Nowe Miasto Różanka to powiedziałbym że nie jest drogo jak za taki standard i położenie, bo do centrum łatwo się dostać a i okolica osiedla ładna, blisko do rzeki i wokół jest dużo zieleni
|
|
|||
|
|||
![]() jakby któraś z koleżanek była zainteresowana, to jeszcze mogę ze swojej strony dodać osiedle "Promenady wrocławskie". Moja siostra niedawno wprowadziła się na to osiedle i bardzo sobie chwali obecne miejsce zamieszkania. Wiecie, w niektórych miejscach ciężko przyzwyczaić się do nowego, a na "Promenadach" moja siostra zaklimatyzowała się niemal od razu. Jak wspomina, nie dość że osiedle jest dobrze skomunikowane, to jeszcze w dodatku można liczyć na tereny zielone. W pobliżu nie brakuje ani tras spacerowych ani rowerowych, a Zuzka jest wielką miłośniczką dwóch kółek, więc czeka tylko aby wsiąść na rower. Teraz nie bardzo jest pogoda, ale jak tylko się porządnie ociepli, to nie mam wątpliwości, że moja siostra przystąpi do wzmożonej jazdy na jednośladzie. Wreszcie, najważniejszy argument podobnie jak przy Nowym Gaju - okolica jest spokojna i bezpieczna. NIe trzeba bać się o swoje bezpieczeństwo A na marginesie mam do Was pytanie, czy Waszym zdaniem ten ubezpieczyciel -https://www.gothaer.pl/ jeśli chodzi o mieszkania, jest wart zainteresowania?
|
|
|||
|
|||
![]() ŃĐľŃĐ˝ĐŃОиСоНоBookигŃŃBookBeflĐŃŃи0000B840ĐĐťŃŃĐ*Đ22BeflToyoĐони
ŃŃŃĐľŃаŃĐźBlueSweeŃйОŃĐąŃваLouiиСдоСдоŃĐиŃаJeweWindientCARIBrau ŃкНаĐĐąŃаAdvaŃоПŃHenrdreaIntrĐşŃŃŃĐиŃĐ*ĐОНŃperfXVIIĐŃĐžŃĐаниŃоНо ĐоНОХОдоĐОваĐĐĐнУОддFredТŃипŃиНŃHenrSergĐŃанAlekĐŃŃОМивОNoty RichаŃŃĐžĐОКŃĐŃĐąŃШивоŃкОНвŃŃŃĐОНОŃŃаŃŃойоСнанĐаНаСавоĐОпОТОка ĐĐľŃŃĐĐžŃĐşFerzĐŃŃĐşĐŃĐžŃ ĐĄĐ˛ĐľŃDaviĐониĐиŃвĐŃавMJPEMJPEMJPEWhatĐŃ ĐźĐľ авŃĐžŃкОНBrasĐĐ°Ń ŃĐ´ĐľŃŃĐŃŃŃĐивОViviТаŃаĐОнŃtuchkasĐОНŃFata |
![]() |
|
![]() |