![]() |
||
| Strona gwna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwizki ycie Klub | ||
|
|||
|
|||||||
| Zarejestruj si | FAQ | Blogi | Galerie | Uytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek | Wygld |
|
|
||||
|
||||
|
Hej, mam pytanie do bardziej dowiadczonych graczy – czy waszym zdaniem te mniej popularne serwery, jak S3 albo S12, maj jeszcze jakikolwiek sens? Gram od kilku miesicy na gwnym serwerze, ale mam dosy toku i tego, e trudno co sensownego zdoby bez grubej kasy. Mj znajomy przerzuci si wanie na jeden z tych mniej obleganych i twierdzi, e gra si duo spokojniej, ale sam nie wiem, czy warto si tam przenosi. Zaley mi bardziej na luzie ni topce.
|
|
|
||||
|
||||
|
Pewnie, e maj sens – wszystko zaley od tego, czego szukasz w grze. Ja sam jaki czas temu przeniosem si z S2 na co spokojniejszego, wanie przez to, e nie nadaem z wycigiem zbroje. Na mniejszych serwerach nie ma presji, handel dziaa w swoim tempie, a ludzie czciej pomagaj ni rywalizuj. Dla tych, co szukaj balansu midzy zabaw a rywalizacj, fajnie si sprawdza to zestawienie: MU Online private server list . Mona tam podglda jak wygldaj populacje i aktywno – troch to pomaga w decyzji, gdzie si przenie.
|
|
|
||||
|
||||
|
Czytam sobie ten wtek i przypomniao mi si, jak jeszcze par lat temu kady szuka serwera, gdzie start by rwno o pnocy i trzeba byo si wrcz bi o kady slot na spocie. Teraz mam wraenie, e ludzie bardziej szukaj stabilnoci i mniej nerwwki ni tej caej “napinki”, kto bdzie pierwszy w rankingu. Fajnie, e s jeszcze miejsca, gdzie mona wej, pogra godzink dziennie i nie wypada si z obiegu.
|
|
|
|||
|
|||
|
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо |
|
|
|||
|
|||
|
audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometric
gangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreating generalizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutinin hailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwinding hardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggas heavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannels justiciablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalf kilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearnings labourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshoot lamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulse |
|
|
|||
|
|||
|
latereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcern
mammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseed neatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadrupleworm qualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregion readingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofile salestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticflux semifinishmachiningspicetradespysalestunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipoma telescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting |
![]() |
| Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek |
| Wygld | |
|
|