![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
		 
		
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
	
	
		
			
			 Szukam pomysłów i porad odnośnie zakładania własnej firmy gastronomicznej. Chodzi o miejsce z dowozem i takim, gdzie można zjesć na miejscu. Jakie naczynia powinny się znaleźć i o czym pamiętać przy wysyłce i pakowaniu jedzenia? Polećcie jakieś poradniki i inspiracje, na przykład w takim stylu 
		
	
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	https://kuketo.pl/kubki-kamionkowe/ https://www.mbank.pl/mbank-news/stre...stronomia.html  | 
| 
		 
			 
			#2  
			
			
			
			
		 
		
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
	
	
		
			
			 Dzięki za te informacje 
		
	
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	 | 
| 
		 
			 
			#3  
			
			
			
			
		 
		
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
	
	
		
			
			 |