kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > STYL > Moda
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 03-04-2025, 08:24
Olla33 Olla33 is offline
Senior Member

Domyślnie Jaki prezent dla siostry na urodziny?

Dziewczyny, podpowiedzcie mi prosze, jakiś prezent dla siostry na 25ur. (22 tydz ciąży)
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-04-2025, 09:07
jmalinowska's Avatar
jmalinowska jmalinowska is offline
Senior Member

Domyślnie

Zrób prezent dla niej, nie patrz na to że jest w ciąży. To nie babyshower.
Myślę, że masaż relaksacyjny byłby fajna opcją
Ewentualnie biżuteria, jeśli wiesz jaki ma gust i co jej się podoba
https://lian-art.pl/

Elegancką i ładną bizuterię znajdziesz tutaj Mozna zamówić personalizację:
Czasami się zastanawiam, czy przypadkiem coś jest ze mną nie tak. Być może za dużo czasu spędzam w towarzystwie moich bohaterów literackich i, co za tym idzie, moje ideały i oczekiwania są zdecydowanie zbyt wysokie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-04-2025, 08:14
wojtas wojtas is offline
Senior Member

Domyślnie

Marlborough Sun Bubbles to coś dla fanów bąbelków z twistem. Na stronie https://smaczajama.pl/pl/p/Wino-Musu...75l-12.5/12598 znajdziesz musujące Sauvignon Blanc z Nowej Zelandii, które smakuje jak letnia impreza w butelce. Świeże, owocowe, z lekko kwaskową nutą – w sam raz na brunch, toast albo wieczór z przyjaciółmi.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-04-2025, 08:16
makkers makkers is offline
Junior Member

Domyślnie

Możesz rozważyć zakup zegarka jako prezentu, a potem sam zdecydować, który model najbardziej Ci odpowiada. Mogę polecić https://timecrafter.pl/collections/omega. Ceny są rozsądne, a jakość zegarków znakomita. Byłem ze wszystkiego bardzo zadowolony. Musisz rozważyć wszystkie opcje. Jakość jest znakomita!
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 22-04-2025, 11:48
szygi szygi is offline
Senior Member

Domyślnie

Spersonalizowany prezent zyskuje wyjątkowe znaczenie dzięki indywidualnemu podejściu. Dlatego grawer Opole to usługa, która pozwala nadać przedmiotom osobisty charakter – czy to biżuterii, czy zegarkom. Warto zobaczyć możliwości technologiczne i typy grawerów dostępnych w ofercie. Szczegóły: https://zegarkijubilerjd.pl/1051-grawer
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-04-2025, 18:25
derimmerket Mężczyzna derimmerket is offline
Junior Member

Domyślnie prezent

Wybór prezentu dla siostry to nie lada wyzwanie – przecież chcesz, żeby był wyjątkowy, przemyślany i dopasowany do jej charakteru. Bez względu na to, czy macie relację jak z najlepszą przyjaciółką, czy raczej "kocham cię, ale czasem mnie irytujesz" – urodziny to idealna okazja, żeby pokazać jej, jak bardzo ci na niej zależy.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-04-2025, 18:27
randerkol randerkol is offline
Junior Member

Domyślnie

Kiedy zbliżają się urodziny moich bliskich, święta czy jakakolwiek inna okazja, zawsze pojawia się to dobrze znane pytanie: co kupić? Chcę, żeby prezent był przemyślany, trafiony i sprawił uśmiech na twarzy obdarowanej osoby. I właśnie wtedy wchodzę na Kasta.ua.
Powód jest prosty: ogromny wybór i wygoda zakupów. Niezależnie od tego, czy szukam eleganckiego zegarka dla taty, stylowego swetra dla mamy, czy może czegoś nietypowego dla przyjaciółki - Kasta zawsze ma coś, co mnie zainspiruje.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów