|  |  | |
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |  | |
| 
 | |||
| 

| |||
| 
 | |||
|  Tatuaż Chciałabym wykonać tatuaż. Mam konkretny pomysł i styl, ale szukam dobrego studia. Znacie jakieś? Najlepiej z Warszawy. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Bez wątpienia Jah Love Tattoo w Warszawie. Kilku świetnych tatuatorów z bogatym doświadczeniem i świetnymi portfolio. Śmiało mogę powiedzieć, że wykonają dla Ciebie tatuaże niemalże w każdym stylu, jaki tylko Ci się podoba   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Cytat: 
 Potwierdzam! Ja zdecydowaniem jestem fanką projektów Michała. Mega realistyczne tatuaże, no i świetnie radzi sobie w portretach! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Koniecznie musisz pochwalić się, w jaki stylu chcesz tatuaż   wtedy też na pewno będzie prościej podpowiedzieć jakiegoś tatuatora  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Mam konkretny plan, jeśli chodzi o dziarę na placach i będzie ona dość duża. Więcej nie chciałabym zdradzać   ale styl realistycznych chyba podoba mi się najbardziej. O Jah Love Tattoo słyszę już kolejny raz, więc na pewno przemyślę wybór tego studia  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Cytat: 
 I jak? Udało się znaleźć coś konkretnego? Masz już termin i projekt?  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Tatuaże artystyczne zawsze mnie fascynowały i gdy szukałam studia, wpadłam na https://www.skytattoo.net/ . Przyciągnęło mnie, że ich tatuatorzy są nagradzani na konwencjach i że studio deklaruje najwyższe standardy higieny. Chciałabym wiedzieć, czy ktoś z Was ma doświadczenie z ich salonami – jak z komfortem, bólem i trwałością tatuażu? | 
|  | |
|  |