![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() witajcie
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Jeśli bierzesz pod uwagę także uczelnie prywatne to w Warszawie zerknij sobie na ofertę Mazowieckiej Uczelni Medycznej ( z siedziba na ulicy Rydygiera). mają fajne kierunki takie jak m.in fizjoterapię, pielęgniarstwo czy położnictwo
![]() |
|
|||
|
|||
![]() też polecam MUM
![]() |
|
|||
|
|||
![]() wielkie dzięki za szybką pomoc i informacje
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
wszystkie informacje znajdziesz u nich na stronie ale najważniejsze to wiedzieć, ze liczy się przede wszystkim kolejność zgłoszeń. także jeśli się zdecydujesz to nie ma co zwlekać ze składaniem dokumentów ![]() |
|
|||
|
|||
![]() o to bardzo cenna informacja, wielkie dzieki. Będę trzymać rękę na pulsie w takim razie.
|
|
|||
|
|||
![]() nie ma sprawy, sledz po prostu na bieżąco ich stronę internetową i będziesz wiedzieć co i jak. u nich te podstawowe kierunki jak fizjoterapia czy pielęgniarstwo są dość oblegane więc warto mieć to na uwadze
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Tak tak, na pewno będę trzymać rękę na pulsie, raz jeszcze dzięki
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cześć, aktualnie szukam odpowiedniej uczelni, na której mógłbym rozpocząć studia z położnictwa. Zależy mi na tym, aby na uczelni, którą wybiorę, była duża ilość praktyki, ponieważ chciałbym zdobyć jak najwięcej doświadczenia przed rozpoczęciem pracy jako położna. Słyszałam sporo dobrych opinii o: https://amisns.edu.pl/ Czy ktoś z Was miałby chwilę, aby podzielić się swoimi wrażeniami na temat tej uczelni? Jestem zdecydowana na to, aby poświęcić swój czas i wysiłek na rozwój swojej kariery w tej dziedzinie, dlatego zależy mi na wyborze odpowiedniej uczelni. Będę wdzięczna za wszelkie informacje i rady. Pozdrawiam
|
|
|||
|
|||
![]() Marzysz o pracy w medycynie, ale nie chcesz tracić lat na studia? Collegium Szkoła Służb Medycznych w Warszawie daje alternatywę – nauka trwa rok lub dwa, a kończy się zdobyciem kwalifikacji. Technik elektroradiolog, higienistka stomatologiczna czy technik masażysta to zawody, które można zacząć wykonywać od razu. Szkoła stawia na praktykę, dzięki czemu absolwenci są gotowi do pracy od pierwszego dnia po ukończeniu kursu.
|
![]() |
|
![]() |