![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Postanowiliśmy ogłosić nasze zaręczyny. A przy okazji chcemy by nasi rodzice się poznali. Postanowiliśmy, że zrobimy to w naszej ulubionej restauracji Mekong. A teraz koleżanka mi mówi, że to głupi pomysł. I zapoznanie powinno się odbyć w domu narzeczonej. Zgadzacie się z nią? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

kiedyś tak było ale teraz już coraz mniej przestrzega się tej tradycji. Myślę że taka restauracja to dobry pomysł. Żadna z mam nie będzie musiała nic gotować czy sprzątać. Lepiej chyba żeby rodzice spotkali się na neutralnym gruncie 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Przyjęcie w restauracji to dobry pomysł. Sami o tym myslimy. Z tym ze w mojej tradycyjnej rodzinie musi byc jedzenie typowo polskie  

Przegladalismy ostatnio oferty jakie maja restauracje bydgoszcz i chyba znaleźlismy idealna http://www.karczmamlynska.com.pl/ Nie dość że jedzenie polskie to jeszcze w bardzo klimatycznym miejscu. No i organizator przyjecia zadba o wszystko. | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

zrobcie tak jak wam pasuje. patrzenie na innych i sugerowanie sie ich zdaniem jest bez sensu 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

a po co to tak ogłaszać? Powiedzcie po prostu przy najbliższej okazji ze się zaręczyliście i już. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

U mnie nie było to takie proste. Moja mama nie przepadała za moim mężem i dość długo zwlekaliśmy z ogłoszeniem swoich zaręczyn. Obawiałam sie tego, że moja mama nie zaakceptuje naszej decyzji o ślubie i będzie mnie przekonywać do tego, żebym rozstała się z mężem. Nie wiedziałam jak to zorganizować, gdzie to ogłosić. W końcu postanowiłam zaprosić rodziców do naszej ulubionej restauracji http://vilanova.pl/ . Znam na tyle moją mamę, że wiedziałam, że jeśli powiemy jej o tym w miejscu, o którym wie, że często do niego chodzę, to nie zrobi awantury. Poza tym podają tam przepyszną bezę z sosem malinowym i mascarpone, którą moja mama uwielbia i wiedziałam, że trochę zmięknie. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Czasy się zmieniły. Jestem zdania że to Wasze wielki dzień. Podam przykład znajomych, którzy zaręczyli się w tropikach. To dopiero świetny pomysł. Wrócili i dopiero ogłosili rodzinie. 

Tutaj szczegóły ich oferty: http://romantyczne.com/romantyczne-zareczyny Mówili, że było bosko, wszystko świetnie zorganizowane, wystrój, klimat... Sama był o takich marzyła  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

dla mnie to bez sensu, takie ogłaszanie zaręczyn. Po co z tego robić taką szopkę. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

:d :d :d :d :d 

| 
| 

| 
|||