Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
|||
|
|||
Warto kupić Cavoe Moi+?
Jako, że poród zbliża się wielkimi krokami, ja rozglądam się za wózkiem dla swojego maleństwa. Odkąd zobaczyłam Cavoe Moi+ nie potrafię wybrać innego. Myślicie, że tak zgrabniutki wózek będzie odpowiedni?
|
|
|||
|
|||
Muszę przyznać, że to naprawdę świetny wózek, który przyciąga uwagę. Jakość super. W dodatku mimo tak kompaktowych rozmiarów i niskiej wagi, ma amortyzowane koła.
|
|
|||
|
|||
Amortyzowane koła w takim wózku to faktycznie rzadkość, a może mocno ułatwić spacery po trudniejszych terenach.
|
|
||||
|
||||
To jest naprawdę doskonała wręcz sprawa. W moim przekonaniu warto się tymi sprawami interesować.
__________________________________ pomysł na pracę inżynierską a informatyka |
|
|||
|
|||
Dokładnie. Nie powinno być problemu z wprowadzeniem wózka na wyższe piętra budynku, podbiciem go na krawężnik. Nie będzie przeszkadzać w komunikacji miejskiej, bo nie zajmuje w niej dużo miejsca.
|
|
|||
|
|||
Twoje odpowiedzi naprawdę dużo mi dały. Myślę, że już wszystkie moje wątpliwości zostały rozwiane. Dziękuję za dyskusję
|
|
|||
|
|||
Odkąd dowiedziałam się o istnieniu wózka Cavoe Moi+ nie chcę już żadnego innego wózka. Ten najbardziej mi odpowiada i najbardziej mi się podoba.
|
|
|||
|
|||
Wcześniej jakoś nie brałam tego wózka pod uwagę, ale po zobaczeniu wszystkich tych pozytywnych komentarzy wydaje mi się, że to będzie dobry wybór. Wózek wydaje się być naprawdę ekstra.
|
|
|||
|
|||
Myślę, że zdecydowanie jest to wózek wart uwagi i godny polecenia. Sama mam w planach kupienie go do swojej wyprawki.
|
|
|||
|
|||
Myślę, że to genialny wózek. Patrząc na to jak lekki i zgrabny jest, miłym zaskoczeniem jest to, że ma też amortyzowane koła, więc na pewno da dziecku dużo komfortu.
|