Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
||||
|
||||
wasze modowe inspiracje?
Ciekawa jestem jakie są Wasze modowe inspiracje? Skąd czerpiecie pomysły na swoją garderobę? Jesteście wierne najnowszym trendom, czy może macie sentyment do dawnych czasów? Ja na przykład uwielbiam styl lat 50. Kwintesencja kobiecości i dobrego smaku
|
|
|||
|
|||
Ja lubię obserwować celebrytki Czerpię pomysły na niestandardowe zestawienia kolorystyczne, oryginalne ciuchy itp.
|
|
|||
|
|||
Ja trochę podpatrzę u innych, trochę w internecie, ale najbardziej lubię "Fashion magazine". Mogłabym przeglądać tą gazetę na okrągło.
|
|
|||
|
|||
hmm, znalazłam nową "modową inspiracje" - co sądzicie o stylizowanych na azjatycko - japońskie ciuszkach?
Baardzo mi się one ostatnio spodobały |
|
|||
|
|||
modowe inspiracje
ja też lubie podpatrywać różne gwiazdy poza tym podoba mi sie program Horodyńskiej i malinowksiej i ich rubryka w Party, bo mozna zyskać w nich cenne uwagi na temat łaczenia lub nieaczenia ze soba roznych materiałow, stylów, wzorów itp.
|
|
|||
|
|||
Mnóstwo inspiracji można znaleźć na modowych blogach.
|
|||
|
|||
Na blogach, w telewizji, na ulicy, podpatruję też koleżanki
|
|
|||
|
|||
Z manekinów na wystawach, ze stron internetowych, oglądam zdjęcia z gali i pokazów mody, z prasy kobiecej, z blogów modowych i ze stron o modzie.
|
|
||||
|
||||
Polecam poszperać na blogach o modzie typu: http://www.kasia-tusk.pl/component/c...cznejzimy.html w którym opisany jest temat hitu zimy 2012/13 jakim były bez wątpienia ciepłe futerka.
|
|
|||
|
|||
Ja lubię tworzyć coś własnego. Teraz na lato sama sobie wymyślam i projektuję nadruki na koszulki. Mam ich już parę. Wymyślam także dla rodziny. Robię to przez Internet w takim generatorze projektów koszulek CupSell. Za każdym razem wklejam do projektu jakieś zdjęcie ze swoich zbiorów i dorabiam dowcipne napisy.
Ostatnio edytowane przez Basiencja : 05-08-2013 o 17:07. |