Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Chcę zaprojektować ogród
Niedawno wraz z moim mężem przeprowadziliśmy się do naszego nowo wybudowanego domu pod miastem więc w końcu mogę zabrać się do projektowania ogrodu o którym od dawna marzyłam sama jednak tego nie zrobię, która firma wykona mi wizualizacja ogrodów?
|
|
|||
|
|||
Taka drobna rada, jak będziecie robić projekt ogrodu to uwzględnijcie w nim obrzeża trawnikowe. Dzięki nim będzie Wam dużo łatwiej utrzymać porządek w ogrodzie przez następne lata.
|
|
|||
|
|||
W internecie są programy do projektowania ogrodów, także bezpłatne. Może z nich skorzystaj?
|
|
|||
|
|||
najpierw ogrodzenie, my załatwiliśmy sobie ogrodzenie własnie od joniec, oni sa pionierami jezeli chodzi o ogrodzenie łupane, wiec takie załatwiliśmy, dodatkowo tez super wygląda własnie do tego palisada łupana do ogródka.
|
|
|||
|
|||
Można samodzielnie urządzić ogród albo można to zlecić specjalistom.
Ostatnio edytowane przez enigma : 15-03-2020 o 18:52. |
|
|||
|
|||
jeśli ma ktoś koncept na wygląd swojego ogrodu, można spróbować, jednak nie będzie to proste, skorzystanie z pomocy architekta zieleni gwarantuje sukces.
|
|
||||
|
||||
Internet do miejsce inspiracji jeżeli chodzi o ogród.
|
|
|||
|
|||
To go zaprojektuj, w sieci nie brakuje inspiracji. Chyba że zdasz się na specjalistów, którzy zrobią to za ciebie.
|
|
|||
|
|||
Co do projektowania ogrodu to ja wam powiem że swój sama urządzałam, nie było łatwo ale udało się i mam stylowy ogród. A tutaj https://gardenspace.pl/ zamawiałam do niego meble, wybór duży, ceny bez vat teraz więc warto zamówić.
|
|
|||
|
|||
Aranżacja ogrodu obecnie bez lamp ogrodowych nie ma sensu. Polecam zapoznać się z artykułem jak je zamontować lampy ogrodowe i jakie modele wybierać
|