![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ostatnio byłam z chłopakiem w województwie mazowieckim w bardzo fajnym miejscu	http://www.warszawianka.pl/pl/aqua-park , wynajeliśmy sobie pokoj z jacuzzi dodatkowo poszliśmy do kręgielni pózniej romantyczna kolacja nad brzegiem plaży.. Polecam 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Mąż w tym roku na walentynki przygotował dla mnie jakąś niespodziankę. Wiem tylko tyle, że ma być jakaś kolacje, ale gdzie i czy to będzie daleko to niestety jeszcze nie wiem. Może wybrał jakąś ofertę weekendowo-walentynkową dla nas. Ale byłoby super! Lubię niespodzianki, ale jestem strasznie ciekawa. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jak nadal szukacie pomysłu na prezent na walentynki to podrzucam Wam te stronke - https://www.superprezenty.pl/prezenty-na-walentynki Może coś wpadnie Wam w oko. To ważny dzień, także trzeba zadbać o to, żeby druga połowa czuła się doceniona  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

My spędzilismy bardzo fajny walentynkowy weekend we dwoje w kudowie zdroju, gdzie byliśmy w hotelu verde montana. Wykupiliśmy sobie także zabiegi w spa i mega się zrelaksowalismy. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

ja dostałam kolczyki w stylu vintage - ręcznie robiona biżuteria, ogromny bukiet kwiatów i czerwone wytrawne wino  

wieczór udany | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Może jakiś romantyczny wypad w góry?  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Fajny weekend we dwoje można spędzićw kudowie zdroju. My tam zatrzymalismy się akurat w hotelu verde montana, ponieważ wykupiliśmy sobie zabiegi w spa. Bardzo odpoczęliśmy, zrelaksowaliśmy się i pobyliśmy razem. 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Jeśli nie macie pomysłu na to, gdzie pojechać w kwietniu, to zapraszam tutaj:  https://wyprawymarzen.pl/przewodnik/...je-w-kwietniu/ 

Incentive Travel  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja aktualnie szukam miejsca gdzie by pojechać na weekend z dziewczyną, najlepiej na południu Polski 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

My z mężem to ostatnio dużo czytamy więc  mieliśmy weekend z książkami ostatnio, bo sobie takie zakupy w inbook.pl fajne porobiliśmy. To nasza ulubiona księgarnia internetowa. 

|