![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jak w temacie. 

Wiem, że są modne, ale nie wiem czy są faktycznie takie skuteczne.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nie stosowałam ich do tej pory, ale przyznam, że mnie kuszą.  

Widziałam tutaj https://kosmetykizameryki.pl/categor...yki-azjatyckie że mają takie właśnie koreańskie kosmetyki. Są w dobrych cenach i w sumie te azjatki tak młodo wyglądają, że może warto wypróbować. Może ktoś jeszcze się wypowie czy warto?  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Najczesciej probuje jak są na jakiejs dobrej promocji, w pelnych cenach bym sie raczej nie skusila. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nie powiedziałabym, aby ceny kosmetyków wegańskich były wysokie. Uważam, że są bardzo podobne do kosmetyków, jakie używałam wcześniej. Warto odwiedzić sklep Skinlab https://www.skinlab.com.pl/ Co do ich skuteczności, to gdyby nie robiły na ludziach wrażenia, nikt by książek o nich nie pisał. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cytat: 

Jestem milośniczką koreańskich kosmetyków ale mam podobny problem- zasoby portfela, takzę poluję na promocje, masz jakieś swoje ulubione miejsca, Bokata, gdzie kupujesz kosmetyki ?  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Tak, uwielbiam je. Stosuję już od jakiegoś czasu i uważam, że są świetne! 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

A polecacie jakiś bardziej znany sklep, gdzie mozna znaleźć więkjszy wybór takich kosmetyków? O sklepach, które są wymienione wyżej słysze po raz pierwszy, więc raczej jestem nieufna... 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja zdecydowanie stawiam na polskie marki. A tych mamy sporo dobrych. Na przyklad Bielenda  

super! a seria eco nature pomogła mi pozbyć się*problemów z niedoskonałościami | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nie, nie stosuje koreańskich, ja wybieram jedynie kosmetyki o naturalnych składach. Ja jakiś czas temu zakochałam się w mydle masującym naturalnym ze Svoje -  https://eranatura.pl/produkty-do-kap...lne-kosmetyki/ . Uwielbiam go używać podczas kapieli czy też pod prysznicem. Nie dość, że super pielęgnuje skórę, myje to dzięki swojemu kształtowi sprawia, że kąpiel jest jeszcze przyjemniejsza 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Takie kosmetyki są świetne jeśli ktoś jest uczulony  

![]()  |