![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Ktoś z was miał okazję przekonać się, czy kawa z kawiarki będzie tak samo dobra jak np. kawa z kawiarni?
Nie mam kasy na ekspres, a nie chcę też codziennie wydawać małej fortuny na kawę z kawiarni... |
|
|||
|
|||
![]() Myślę, że jeśli nauczysz się o co chodzi z parzeniem kawy w ten sposób, to w pewnym momencie nie będziesz widziała różnicy między domową, a tą z kawiarni.
Wybierz dobrej jakości urządzenie. Widziałam takie kawiarki na indukcję i nie tylko w Cook Store. Poczytaj też w internecie jak powinno się parzyć kawę z jej zastosowaniem. Może znajdziesz przepisy też na bardziej fantazyjne odmiany tego napoju ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Oczywiście, że jest dobra. Najważniejsza jest sam rodzaj kawy, to on najwięcej tu robi.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja też kiedyś piłam kawę z kawiarki, ale od kiedy kupiłam sobie ekspres do kawy, nie wróciłabym już do tego sposobu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ważne jest też w czym taką kawkę pijesz.Nie każdy wie,że inaczej będzie smakowała kawka podawana w szklance,inaczej ta w kubku, a jeszcze inny,bardziej wyrafinowany smak ma kawa pita z filiżanki porcelanowej.Porcelana sprawia,że kawa smakuje jak poezja,świetnie wydobywa z niej pełen aromat i smak.Porcelana sprawia,że my sami pijąc z niej czujemy się wyjątkowo i stylowo.Warto więc kupić sobie zastawę stołową z porcelany i wreszcie smakować wszystkie potrawy jak należy.Sklep https://wszystkodokuchni.eu/porcelan...cp1867,pl.html nam to umożliwia.
|
![]() |
|
![]() |