kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > ZDROWIE > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 24-09-2024, 19:39
kabsi kabsi is offline
Member

Domyślnie tania apteka

Gdzie kupujecie leki? Która apteka najtańsza? Jestem ciekawa czy wybierając aptekę kierujecie się ceną czy raczej tym że jest blisko?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-09-2024, 20:40
Gourmet Gourmet is offline
Senior Member

Domyślnie

Czy ktoś korzystał z apteki Lwie Zdrowie w Białymstoku https://www.lwiezdrowie.pl/? Ostatnio szukam dobrej, sprawdzonej apteki online, która oferuje szeroki wybór leków, suplementów i kosmetyków. Zależy mi na tym, żeby to była tania apteka internetowa, ale z pewną jakością. Czy ich oferta spełnia Wasze oczekiwania? Jak wygląda czas dostawy, szczególnie jeśli zamawia się na terenie Białegostoku? Jestem ciekawa, czy warto składać tam zamówienia na większe zakupy.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-09-2024, 10:45
batatka batatka is offline
Member

Domyślnie

od dawna kupuję w DOZie, jestem zadowolona z cen u nich, są przystępne, asortyment mają spory więc regularnie tam zaglądam
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-09-2024, 11:12
Elen Elen is offline
Senior Member

Domyślnie

Ja też polecam zakupy w DOZ, ceny mają atrakcyjne, bo niestety w innych aptekach co chwilę jakieś podwyżki robią.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-09-2024, 12:31
AleksKoral Mężczyzna AleksKoral is offline
Junior Member

Domyślnie

Ja kupuję tam, gdzie mam najbliżej, zwykle koło salonu optyk Poznań, którego serdecznie pozdrawiam...
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-09-2024, 17:18
benjaminka benjaminka is offline
Senior Member

Domyślnie

Ja mam najbliżej do dozu i tak się składa, że moim zdaniem jest tam najtaniej
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-09-2024, 13:14
leno1983 leno1983 is offline
Junior Member

Domyślnie

Od kiedy odkryłam aptekę konopną Konopną Farmację w Poznaniu, moje życie zmieniło się na lepsze. Pewnego dnia, znużona bólem pleców, postanowiłam spróbować czegoś naturalnego. Po wizycie w aptece polecono mi mocna maść konopną Thermolka Extra. Zdecydowałam się na nią, mając nadzieję na ulgę. I rzeczywiście, po kilku aplikacjach poczułam znaczną poprawę – ból ustąpił, a ja mogłam znowu cieszyć się aktywnością.

Jednak nie tylko ból pleców był moim problemem. Często męczyła mnie bezsenność. Kiedy wspomniałam o tym w aptece, pani poleciła mi olej CBD. Spróbowałam go i ku mojemu zaskoczeniu, sen stał się głębszy, a poranki bardziej energiczne.

odkryłam także świetny krem do stóp z olejem konopnym. Moje stopy przestały być suche, a ja czułam się lepiej w każdym calu. Mają też sklep CBD online , także zapraszam tam zajrzeć myślę że każdy znajdzie tam coś dla siebie
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-01-2025, 16:54
jozefina15 jozefina15 is offline
Senior Member

Domyślnie

Jeśli chodzi o apteki stacjonarne to DOZ ma naprawdę dobre ceny. Wszędzie ceny rosną, a u nich stoją w tym samym miejscu. Taka oszczędność to naprawdę dużo.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-02-2025, 12:50
UlHob87 UlHob87 is offline
Junior Member

Domyślnie

Czy DOZ ma leki w ofercie, które przepisuje lekarz urolog Poznań? Pytam, bo czasem trzeba na leki czekać jeden dzień, aż zamówią w aptece. A mnie zależy na szybkim wdrożeniu leczenia...
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-03-2025, 12:57
benjaminka benjaminka is offline
Senior Member

Domyślnie

W dozie ceny suplementów i leków są bardzo konkurencyjne. Jeśli czegoś nie ma, farmaceuci zawsze znajdą odpowiedni zamiennik.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów