kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > DOM > Wnętrza
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 18-06-2018, 13:56
Ewa_Jabłkowska Ewa_Jabłkowska is offline
Senior Member

Domyślnie meble do salonu warszawa

Jakby któraś chciała to dobre meble do salonu na obszarze Warszawy można zamówić tutaj: https://www.apmebel.com.pl/ Kolega mi polecił są naprawdę ładne i funkcjonalne polecam!
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 22-05-2019, 06:41
Franczeska Franczeska is offline
Senior Member

Domyślnie

ja szukam jakieś firmy co mi zrobi na wymiar w markach
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-05-2019, 12:19
karo karo is offline
Senior Member

Domyślnie

Meble na wymiar najlepsze, zgadzam się Na terenie Warszawy i w Markach też najtaniej i najlepiej wykonają Wiór-Płyt z Wyszkowa, u mnie wszystko praktycznie robili. Mam do nich zaufanie i w ciemno bym im zleciła zrobić coś dla mnie, idealnie trafiają w gust i potrzeby klienta. Jednak doświadczenie 25 lat w branży robi swoje. Rodzinna firma, także są zgrani i pilnują terminów, mnie naprawdę szybko meble zrobili i dokładnie takie jak chciałam.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-11-2024, 12:40
emilano emilano is offline
Senior Member

Domyślnie

W Warszawie masz salon Kler, warto się tam wybrać. Mi ich meble bardzo się podobają, a w salonie mają świetne aranżację, którymi można się inspirować.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-01-2025, 11:00
nowa.kamila nowa.kamila is online now
Senior Member

Domyślnie

W poszukiwaniu antycznych mebli śmiało możecie zajrzeć do https://neoantyk.pl/skrzynie-i-kufry Oferują oni nie tylko antyczne meble ale również profesjonalną i kompleksową konserwację oraz restaurację mebli na indywidualne zlecenie klientów. Oferta na stronie obejmuje m.in. skrzynie, kufry, barki, biblioteki, biurka, bufety, fotele, komody, komplety gabinetowe, komplety jadalniane, komplety wypoczynkowe, komplety sypialniane, konsole, kredensy, krzesła, lustra, sekretery i wiele więcej. Do każdego powierzonego im zadania podchodzą indywidualnie i realizują zlecenie zgodnie z wytycznymi klientów. Szczerze mogę powiedzieć że zachwyci Was to miejsce pod każdym możliwym względem. Zajrzyjcie do nich koniecznie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-02-2025, 16:53
paulinabiedrowska paulinabiedrowska is offline
Senior Member

Domyślnie

wajnert sofy to świetny wybór dla osób, które cenią wygodę i nowoczesny design. Znajomy kupił u nich sofę z funkcją spania i jest zachwycony – solidne wykonanie, komfortowe siedzisko i elegancki wygląd. Modele dostępne w ofercie pasują zarówno do klasycznych, jak i nowoczesnych wnętrz. Warto sprawdzić, szczególnie jeśli zależy na połączeniu funkcjonalności i stylu. ��
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów