![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Witajcie, znacie może jakiegoś sprawdzonego stolarza, który podjąłby się zrobienia na wymiar mebli we Wrocławiu? Ewentualnie sklep meblowy z niestandardowym asortymentem? Będę wdzięczna za wszelkie info na ten temat
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Serwus, osobiście we Wrocławiu nie mieszkam, niemniej jednak całkiem ciekawie w tym zakresie wygląda ta oferta na zabudowy meblowe we Wrocławiu . Myślę, że warto się nad nią zastanowić
|
|
|||
|
|||
![]() A czy kojarzycie może taki sklep internetowy Meblownia? Z tego, co się orientuję, to można tam całkiem niedrogo zamówić różne akcesoria, takie jak na przykład gałki do mebli itp. Myślę, że warto się tam rozejrzeć, zwłaszcza, jeśli na przykład planujecie renowację jakiś mebli
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Jeśli szukasz czegoś sprawdzonego , warto rzucić okiem na meble Remo. Znajoma urządzała mieszkanie i chwaliła ich za szeroki wybór oraz jakość wykonania. Podobno to świetne miejsce, jeśli szukasz mebli do różnych pomieszczeń, nie tylko salonu!
|
|
|||
|
|||
![]() Teraz masz masę sklepów, wiem bo też będę zamawiała dla siebie meble i będzie ich dość dużo dlatego uznałam że lepiej montaż powierzyć profesjonalnej firmie https://montiermebli.pl/ monterów mebli bo zrobią to dużo szybciej i lepiej. Słyszałam o tej ekipie od znajomych i podobno są naprawdę bardzo sprawni w tym co robią
|
![]() |
|
![]() |