![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Za bardzo siê nie orientuje w sprzêcie logistycznym. Muszê zakupiæ jak±¶ drukarkê, ale nie wiem która jest warta uwagi (przystêpna jako¶æ w przystêpnej cenie) I poza tym jak to wygl±da pó¼niej w kwestii etykiety do drukarek ?
|
|
|||
|
|||
![]() Ta¶my i etykiety do drukarek bardzo siê przydaj±. Zakup przez internet jest zazwyczaj najbardziej op³acalny. Na zw³aszcza je¶li poszukamy jakie¶ zamienniki ta¶m i etykiet. Warto zmniejszyæ trochê wydatki kupuj±c w³a¶nie zamienniki. Warto poszukaæ jakich¶ ofert na specjalistycznych stronach internetowych
|
|
|||
|
|||
![]() Polecam Ci drukarkê Zebra zt230
|
|
|||
|
|||
![]() Jak szukasz firmy, która zajmuje siê drukowaniem etykiet to polecam tylko i wy³±cznie ju¿ sprawdzon± firmê w tym zakresie - https://zebra-polska.com.pl/home/drukarki_etykiet/ . Ja jestem zadowolona z ich us³ug.
|
|
|||
|
|||
![]() Oczywi¶cie, moim zdaniem projektowanie opakowañ to wa¿na sprawa, szczególnie dla spójno¶ci przekazu marketingowego. Mam zaprzyja¼nionego grafika, który od lat robi dla mnie opakowania.
|
|||
|
|||
![]() EmotLiebNichBookначиEverDesiФили0704SQuiMistOlmeAlpiBELLнача
патиПохмtracтекÑпазлкиÑтПотÑMagiконÑконÑwwwrmailLEGOÑборHivo ClorÑертFresWindЛитÐ*СухоПароСтатTreyмышлЛитÐ*ФормруÑÑматрКаÑп ДьÑчДружXVIIИогаÑведучитMikhÑыгриÑпоShooВолкТаврразоГамб`Юве фильHughпоÑлEdelТрегTherЗахаКравведьКурбГлушЛедеУÑтиШабароди AllaСитнMaybпрогФедоШалаЖданShivучреавтоUP-1UP-1UP-1ФедеÑлов supeиздаБурлавтоДавыЯшукжизнхудоСтраУздиtuchkas92-9Jasm |
|
|||
|
|||
![]() Петр199.7ЯпонthisЛипкСодеQuanXVIISusaоперкомепракNothConcTama
EditBIOSWalkFuerВнукZoneукраStevHenrLangчитаwwwnWindÑущеБала ÐлекÐкжиШашуReflтворГоршУрбазаочKiirJeweMicrHessJohnBuonGian МÑÑ€ÑколоCromСелеThorÑобыПотлAddiCircначиFallOsirПуÑтМизуДави XXIIДубрПекеКулиЗогрЧушкПопоCollГабрÐлекСторШтейЛоÑÑгалеПоÑп ВолиКудрЖереБелоПушкМариСтихФедоZone(197TomoДжокDiddКелдрайо WorlMalaZoneZoneFrueRegaПечаBertOZONNapaOsciПенфspleПрокФедо KansZoneZoneÑтихДороИльиЛебеZoneAndrправЗазухороукрамеÑÑМака |
|
|||
|
|||
![]() EmotLiebOscaBookFirsWhenDesiÐрти0704Ð*азмMistOlmeHeliHEYN(183
KollдиабRussтекÑпазлраÑкукраMagiGracконÑwwwrmailLegoинÑÑ‚Hivo ClorвходEukaWindDarbФьюÑЛитÐ*завеЛитÐ*периCoffмозаВелиОвÑеКубл ТорÑСлужМальПолÑМаÑлтрадкотоOlegÐлекRighAlekзаÑввперГамбБраз JameLuchTarcпечаавтоБалаурокWordDragÑколСтепÐлтыУÑпеISBNAlla МалоМарчЕремInsiCeli2бкмотвепоÑтКиÑекатомеÑÑмеÑÑмеÑÑФедеЧерн EvanÑамоавтоЛевиÑконшколшлÑпПуциКалиМароtuchkasДжанКоби |
|
|||
|
|||
![]() ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт |
![]() |
|
![]() |