![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Kuzyn to dość daleki, w życiu go jeszcze nie spotkałam więc nie mam bladego pojęcia, co przypadłoby mu do gustu... Pieniądze odpadają, bo pewnie młody ich nigdy nie dostanie z powrotem (tak jak ja
![]() Jestem otwarta na wszystkie propozycje! Ostatnio edytowane przez wlosko : 18-12-2019 o 12:24. |
|
|||
|
|||
![]() Ja bym kupiła coś dla dziecka, może grę edukacyjną albo hulajnogę (zależy czym się interesuje). Wiesz, obrazek ze srebra w najlepszym wypadku wyląduje w szufladzie lub na ścianie, a w gorszym w lombardzie.
|
|
|||
|
|||
![]() Najlepiej postawić na jakąś ciekawą pamiątkę, na przykład figurkę z grawerem daty tego dnia.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Warto kupić jakiegoś niedrogiego smartfona, aby mieć z nim kontakt. Oczywiście ograniczyć dostęp do gier, aby nie grał non stop, ale są do tego aplikację, więc to nie problem. Tu można łatwo znaleźć najlepszy telefon dla dziecka: https://insidemobile.pl/smartfony/
|
![]() |
|
![]() |