![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jak często waszym zdaniem trzeba robić mani i pedi, żeby to w ogóle miało sens? 

Tzn. żeby cały czas dobrze wyglądało.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Myślę, że to jest taka bardzo indywidualna kwestia.  

U mnie coś takiego jak manicure pedicure najlepiej robić średnio co 3 tygodnie, ale mam znajome, które robią co 2 albo 4. Co komu pasuje. Ogólnie warto o takich zabiegach poczytać sobie chociażby tutaj: http://medicaspa.pl/nasza-oferta/man...re-i-pedicure/ Można się przygotować i nastawić na konkretne efekty.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

To zależy jak szybko ci paznokcie rosną ale moim zdaniem najlepiej tak co 3 tygodnie 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja manicure hybrydowy musze robić co dwa tygodnie. Pedicure za to robię raz w miesiącu albo rzadziej  

Ostatnio znalazłam ofertę pedicure wrocław i chyba tam pójdę przed urlopem zrobić paznokcie. Przez ostatnie trzy miesiace sama próbowałam ogarniać paznokcie u stóp ale niestety nie za bardzo mi to wychodzi. | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

zrobiłam sobie hybrydę. Mam nadzieję, że będzie na 3 tyg. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

manicure robię co 3 tygodnie a pedicure w sumie też tak jakoś. W każdym razie ja chodzę do zaufanego gabinetu kosmetycznego we Wrocławiu.  Kosmetyczka do której chodzę robi te zabiegi bardzo profesjonalnie  - tak powoli i dokładnie. Pazurki trzymają się bardzo długo 

| 
| 

| 
|||

| 
|||

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Paznokcie u stóp maluję nawet to miesiąc, bardzo dobrze trzyma mi się na nich lakier. Natomiast u rąk to robię manicure hybrydowy i zmieniam tak zazwyczaj co 2 tygodnie  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

U mnie na pierwszym miejscu sa lakiery z Golden Rose: http://goldenrose.pl/ .   

Duża pojemnosc za niską cenę. Bardzo trwale, mają klasyczne pedzelki, dobrą pigmentacje (często wystarczają tylko dwie warstwy ) i idealną konystencje. Za niewielką sumkę można skompletować ładną, domową kolekcję swoich ulubionych odcieni ![]()  |