![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Czy będziecie mi w stanie powiedzieć na jakie dermokosmetyki w salonie kosmetycznym stawiacie? Zależy mi na najwyższej czystości składu, skuteczności i jednocześnie możliwości umówienia się na prezentację zanim podejmiemy decyzję w zakresie długofalowej współpracy? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Akurat jeśli chodzi o wybór dermokosmetyków ze sprawdzonym składem to możecie poznać lepiej markę Optimum Derma z szerokim wyborem produktów, badaniami klinicznymi i bogatym składem z organicznymi kwasami AHA. Są opcje zarówno na problemy trądzikowe, jak i do walki ze zmarszczkami. Zawsze możesz umówić się na prezentację bezpośrednio u dystrybutora lumis group. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Zajrzyj sobie na stronę https://lumisgroup.pl/optimum-derma/ gdzie znajdziesz informacje na temat produktów marki Optimum Derma. Do tego sprawdzisz zdjęcia przed/po oraz informacje na temat możliwości co do personalizacji. Można się z nimi skontaktować i ewentualnie jeszcze umówić na prezentację, aby przed podjęciem decyzji jeszcze rozwiać wątpliwości  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Skuteczność jest najważniejsza, jednak warto podejść do zadania w odpowiedni sposób bo prowadząc swój salon kosmetyczny chcemy naszym klientkom zapewnić najwyższy standard zabiegów 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Optimum Derma <3 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

W aptekach DOZ jest duża dostępność jeśli chodzi o botoks, mają też atrakcyjne ceny. Jest on dostępny na receptę ale można zamówić online i odebrać w aptece stacjonarnej. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Kupuję botoks z DOZ, ceny są naprawdę atrakcyjne i z tego co zauważyłam zaopatrzenie też jest porządne, bo szybko realizują zamówienia. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja kupuję botoks w dozie na receptę i potem z preparatem wracam na zabieg do lekarza, to bardzo wygodne i niedrogie rozwiązanie 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

W DOZie to chyba korzysta cena na botoks prawda? 

|