![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Cześć, od jakiegoś czasu myślę nad zmianą pracy i otwarcia czegoś ''swojego'' .Jednak gdy o tym myślę przeraża mnie fakt rejestracji działalności gospodarczej i wszelkie formalności z tym związane. Dodam jeszcze że mieszkam w Warszawie więc jeśli wiecie gdzie złożyć wszystkie dokumenty związane z rejestracja działalności gospodarczej warszawa i macie dla mnie jakieś rady od czego zacząć to będę niezmiernie wdzięczna za pomoc.
|
|
|||
|
|||
![]() Sama rejestracja firmy nie jest niczym ciężkim więc myślę, że każdy z nas sobie z tym bez problemu poradzi. Ja również jestem zdania, że świetnie sprawdza się w firmie archiwizacja https://www.connecto.pl/archiwizacja...dsiebiorstwie/ i jak najbardziej warto jest ją przeprowadzać. Tym bardziej, że przecież każda firma generuje dokumenty.
|
|
|||
|
|||
![]() Jak mawiają, strach ma wielkie oczy
![]() Myślę, że elektroniczna archiwizacja dokumentów z pewnością ułatwi codzienną pracę każdemu przedsiębiorcy. |
![]() |
|
![]() |