![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
#1
|
|||
|
|||
![]() Jaka opcja ma waszym zdaniem najwięcej sensu?
Zdecydować się na taki piekarnik do zabudowy? |
#2
|
|||
|
|||
![]() Piekarniki do zabudowy na pewno mają sporo zalet.
Można je fajnie umiejscowić w kuchni, żeby było bardziej ergonomicznie. Tutaj https://lofra.pl/piekarniki-do-zabudowy widziałam ciekawą stronkę, gdzie jest coś takiego. Przejrzyj sobie takie rozwiązania i je porównaj. To ułatwi decyzję. |
#3
|
|||
|
|||
![]() Może znajdziesz pomoc na stronie https://zestawienie.pl/mini-piekarnik-ktory-najlepszy/ . Tam są bardzo fajne artykuły dotyczące sprzętów RTV i AGD. Myślę, że warto skorzystać z takiej specjalistycznej porady.
|
#4
|
|||
|
|||
![]() Ja jestem za tradycyjnymi rozwiązaniami stąd u mnie w kuchni został zamontowany piekarnik gazowy do zabudowy z Solgaz SPG 67. Jestem z niego zadowolona gdyż jest prosty w obsłudze, ma termoobieg co wspomaga równomierne pieczenie i co najważniejsze ma rożen obrotowy, a kurczaki wychodzą doskonałe.
|
![]() |
|
![]() |