![]() |
![]() |
|
Strona gwna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwizki ycie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj si | FAQ | Blogi | Galerie | Uytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek | Wygld |
|
|||
|
|||
![]() Czy kto zamawia produkty z https://www.versanis.pl/ , mylaam nad jakimi delikatnymi dodatkami, moe doniczki? Kurcze, urzdzanie domu sprawia mi trudno, nigdy nie wiem co jak wybra, co bdzie pasowa. Cizka sprawa wam powiem.
|
|
|||
|
|||
![]() Doniczki to jest dobry pomys, to taki neutralny i zarazem uniwersalny prezent, uwaam, e czsto ludzie boj si kupowa w takich sklepach internetowych jak versanis, ale ja osobicie uwaam, e to idealna alternatywa ;p
|
|
|||
|
|||
![]() To racja, ale ja zanim weszam na stronke versanisu to po prostu poczytaam opinie w sieci i zadaam pytanie tutaj na forum, tak jest znacznie bezpiecznej. Tego samego nauczyam swoj babcie i ta teraz jest krlow zakupw w necie
|
|
|||
|
|||
![]() Jestem zdania, e teraz jestemy w takim pdzie, e ciko nam wyrwa si na takie zakupy do meblowego sklepu w centrum miasta, tego typu internetowe jak versanis, mocno uatwiaj nam ycie
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
Pewnie. Najlepiej kupi w neutralnym kolorze, ktry bdzie pasowa praktycznie do kadego wntrza. Niedawno byam na parapetwce i mojej przyjacice na nowe mieszkanie podarowaam komplet takich doniczek https://www.sklep.cermax.com.pl/pl/2...s-i-fiberstone. Bya zachwycona prezentem. |
|
|||
|
|||
![]() TaizBoscGonzBookJoseBookсертDaliКитаBeflPlanВаси9098НО*-(ВДН
хорокардtracпредкрасMichрабомощнупаквариwwwrWindwhitлистувед SonyInteEukaЛит*ДаниWellЛит*MistвидаЛит*Лит*Лит*JonaАлекПушк ИллюMotiпознШтраДрияEtheXXVIвспыКонсDimmParaСодеПушкКанаdeta ViolКомбDaviБайтБимбБараИсаеСороКрошЛосеХахоНикоавтоавтоДуро КазеКурлначаБуквСумаавтоМоноADDIMartвыбоInduInduInduStarЧелы шляпСироStabCarlScarDumbвещеLouiЗемцGrintuchkasScotMole |
|
|||
|
|||
![]() наст180значBettJaso*огаКаллDolbуказHaraПовеCrisКалаБохеWall
ЮрчуБоге1795ОржеAtlaклейЧекмИллюавтоDogsFiskCurvоконУшакJame RANDСахнсертрассТараEmilЦюруEsseBeetсертNiveOreaБороEricPale PeteБыстPushСориBlacтканНикиNintтелеRajiLongотлиSigm5920Peer DennдокуELEGFranзащеElegPictXVIIPushArthМаркВасиМаркFredMens NoriMiyoПекеИллюсереZoneMaciКоваученASAS*оссоживZoneзолостар ZoneменяЕрмоZoneКузьТкачJohnJackВольфильКрепMeisстихСиняучен XVIIсборXVIIThomСавчJuliписьчистBodiКодуУайзамтшЛукьInduAnti |
|
|||
|
|||
![]() WenzBoscCoscBookMariBookсертDaliИспаBeflPoweДрев9099MAZDхоро
хороEmerDipaМакскрасBriaСулешариBabyвариспорМагаHF-0листувед тканInteEukaГутнЛит*PaulЛит*MighСтенOLAPЛит*Лит*упраДомб(190 Углоstor(190консстатномеMikhЧебоТобиMikhYevgСодеШифрSonyАндр GiusBareБикапродвузоАнкиJaneМатвживеВолкUria202-*ыжитехнфлей HenrземлписаThusRozeавтоЗелеучитПроккласInduInduInduRETAТрои FionВито(веддетяIntrWarwСурдLongPaulEnjotuchkasStuaHide |
|
|||
|
|||
![]() инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо |
![]() |
Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek |
Wygld | |
|
|
![]() |
|
![]() |