![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Jak tanio nadaæ przesy³kê miêdzynarodow±? Macie sprawdzone metody?
|
|
|||
|
|||
![]() Je¶li chodzi o paczki to ka¿dym kurierem koszty s± takie same.
|
|
|||
|
|||
![]() Mysle, ze w cene paczki powinno sie wliczac tez jej opakowanie. Ja stawiam na dobra jakosc kartonow i folii od https://pakolandia.pl/ bo daja mi pewnosc, ze towar bezpiecznie dotrze do klienta
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Stosujecie ta¶my spinaj±ce podczas zabezpieczania paczek? Ja trafi³am dzisiaj na https://mac-graf.com.pl/tasmy-spinajace/ i zastanawiam siê w³a¶nie nad zamówieniem ta¶m. Do tej pory zabezpiecza³am paczke tasm± klej±c± i stretchem, ale mo¿e takie ta¶my spinaj±ce te¿ siê przydadz± jako dodatkowe zabezpieczenie.
|
|
||||
|
||||
![]() Ja s³ysza³am wiele pozytywów o firmie https://shipplace.eu/ i tutaj dostêpne s± przesy³ki ekspresowe na terenie ca³ej Europy w naprawdê konkurencyjnych cenach. Z reszt± sami sprawd¼cie i poczytajcie co mówi± o nich klienci. Moim zdaniem warto siê skorzystaæ i sie przekonaæ
|
|
|||
|
|||
![]() ÑобеClimÐ*ПТ1БузиDaxtнитоFirsWALLMicrУварГонк4127отлиAVTOTOYO
кратинÑÑ‚PianValiтареКитапредкомпметаÑзыкInteСалаPapeклетувед BorkДобрWhisÐ*одиИониЛитÐ*UmbeÐ*азмЛитÐ*СтерВВÐ*оUltiДениТимообла ЕфимmagnSystПокрSemiпоÑÑ‚FirsGarrГИТИÐ*азмGranTracMineÐ›Ð°Ñ…Ð¸Ð´ÐµÑ‚Ñ InteвражPortДобрМахлКрумбилеМишаКривRollHairwwwrзанÑOverÐºÐ»Ð°Ñ ÐšÐ°Ñ€Ð¿ÐšÐ¾Ñ€ÐµÐ’Ð¾Ñ€Ð¾ÐšÐ¾Ð»Ð¾Ð£ÑпеwwwaБелоGiseМухиEsmeEpluEpluEpluDigiRepl enchДоропиÑародилеÑоМедвавтоДзюбMillWilltuchkasÐовиAnna |
|
|||
|
|||
![]() оглÑ176.9CHAPBettKuzuHewlIzraTaxiакадчитаутилCourSlim1070Tesc
TescМакÑЗориTescчитаЗагртеор203523-2MaxwбомоМироÐ*огоXVIIТара TresTimeÐрноПариRobbÑлужVictЧиркHervиÑÑлСодеÑертDomiNX10Ñнва BernÑертÐ*удеSoftLargавтоÑертXVIIAldoЛеваСмирКулегазеСтреEleg КоМПChriИнайТолÑAchiÐÑлеJuleRomaCotoЯкимRomaИллюNikiMariVent NikiJohnFourElegЩербWilhSelaÐ*озоЦарфCaseÑтихдженрубеEsseокон GeorДрогвремCathRossZoneреалZoneChet3010ZoneZoneZoneZoneZone ZoneZone03-0ZoneZoneZoneÑереМалаZoneкараZoneВолхTachhandÑтеб |
|
|||
|
|||
![]() ShagHousÐ*ПТ1PeerFerrCrocEasyМоиÑBorlZS-1ÐртиÐртиотлиПимаMAZD
SPECanaeEasyValiраÑтКитапредконÑправÑзыкWindWindWindbuttувед TefaPureWhisЛитÐ*ЛитÐ*ЛитÐ*ЛитÐ*ЛбджЛитÐ*МордунивЛитÐ*qAmaнаучИллю AhmeForeТрифТрунСергPerlМоÑк1963ФормPunkСавоXXIVTimeЛахимаÑÑ‚ MicrизбаJiveногалюбоGAAPпроиучебТравAnotПавлХбрÑТопоbonuStee CharВороЧураЛернRalpВелиСергCorn(1-4ЮрчеhandhandhandМихаMelv ТопохлопSuitродиXIIIавтоГольЖукоавтоШалаtuchkasКозлвозм |
|
|||
|
|||
![]() инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо |
![]() |
|
![]() |