![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Wiecie że za tydzień wchodzi do kin polski horror. Jestem bardzo ciekawa jak się to sprawdzi. Zazwyczaj są u nas komedie. Wieniawa w nim gra- zwiastun jest dobry
|
|
|||
|
|||
![]() Myślę że się przyjmie taki format. Pójdę 13go do kina sprawdzić z ciekawości. Wieniawę bardzo lubię a na zwiastunie super wypadła.
|
|
|||
|
|||
![]() Gąsiewska też bardzo dobrze gra i ma mieć jakieś sceny w negliżu. W necie aż huczy. Zapowiada się niezły film.
|
|
||||
|
||||
![]() Dobre kino na pewno się przyda. Uwielbiam korzystać z Hbo go i Netflixa. One są po prostu wspaniałe!
_______________________ Javascript - praca inżynierska |
|
|||
|
|||
![]() Dużo jest filmów, które warto obejrzeć
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ciekawe kiedy będzie można znów wybrać się do kina? Chociaż tyle, że można sobie wykupić dostęp do wielu filmów w domu. Na przykład podobał mi się film Zenek. Bardziej rodzice chcieli go obejrzeć to im wykupiłam na vod. A jak usiadłam z nimi na początku to do końca zostałam, wciągnął i mnie
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Filmy Online Tutaj dostępnych na prawdę dużo filmów online.
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
No, to ogromna ulga, że takie nowości są dostępne online. Ja kochałam chodzić do kina, więc czekam aż seanse ruszą. A Zenka też widziałam, fajny film! Na playerze widziałam, że też teraz jest. |
|
||||
|
||||
![]() Nie mogę się na nic zdecydować. Ma ktoś jakieś inne propozycje?
|
|||
|
|||
![]() Ceny biletów są znacznie za drogie!
|
![]() |
|
![]() |