![]() |
||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
|
|||
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
#1
|
||||
|
||||
|
Jakiekolwiek noże nie kupię to stanowczo za szybko się tępią więc postanowiłam tym razem zainwestować w jakąś dobrą ostrzałkę. Fachowo nazywa się stalka do noży, a mają je m.in. w tym sklepie: https://www.gastrosilesia.pl/stalki-...i,2,4,621,37,0
Którą radzicie wybrać? ![]() |
|
#2
|
||||
|
||||
|
Przestałam już dawno kroić zwykłymi nożami. Zdecydowanie wolę kroić przy pomocy krajalnicy. Krajalnicę z pewnością widziałeś niejeden raz, odwiedzając masarnię czy dział z nabiałem. To nic innego jak urządzenie służące do równego krojenia nie tylko nabiału czy mięsa, ale także innych produktów spożywczych takich jak pieczywo.
__________________________ Krajalnica do wędlin i serów - jak wybrać najlepszy model? |
|
#3
|
|||
|
|||
|
Każda wygląda fajnie. Myślę, że ciekawa będzie ta druga.
|