![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
		
			
  | 	
	
	
		
		|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 
	
	
| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
		 
		
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
	
	
		
			
			 Jaki chrzan najlepszy do golonki? 
		
	
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	Zwykły czy śmietankowy?  | 
| 
		 
			 
			#2  
			
			
			
			
		 
		
		
	 | 
||||
		
		
  | 
||||
| 
	
	
		
			
			 Wg mnie najsmaczniej wychodzi jak się doda chrzan normalny, bez polepszaczy - jak nie masz z bazaru, to najlepiej z takich jak ten: http://sklep.vitapol.net/chrzan-tarty.html - nie dodaja konserwantów, więc ma charakterystyczny, ostrzejszy smak i nie jest sztucznie wyłagodzony, co w starciu z golonką świetnie się razem komponuje. 
		
	
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	Wiele osób używa też chrzaniu z własnego ogrodka - oczywiście o ile go posiada.  | 
| 
		 
			 
			#3  
			
			
			
			
		 
		
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
	
	
		
			
			 Bardzo ambitne wyzwanie gotowanie golonki. Powiem szczerze, że ja bym się chyba nie odważyła. Wolę zamówić jedzenie. Szybciej, prościej, najczęściej zamawiam z Margaret z Wrocławia. Tam jest super jedzenie. 
		
	
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	 |