![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Czy może współpracowaliście z agencją SOLU? Chciałabym zwiększyć swoje przychody na allegro i amazonie, a niestety do tej pory nie za bardzo nam to idzie.
|
|
|||
|
|||
![]() Zanim trafiłam do Solu, moja sprzedaż na Allegro była na średnim poziomie. Teraz, dzięki ich wsparciu, osiągam wyniki, o których wcześniej tylko marzyłam. Ich podejście oparte na danych i ciągłej optymalizacji sprawiło, że stałam się bardziej konkurencyjna na rynku.
|
|
|||
|
|||
![]() Solu pomogło zoptymalizować konto na allegro i amazon, co znacząco podniosło sprzedaż i poprawiło widoczność naszych produktów. W końcu zaczęło to przysłowiowo "żreć", a nie tak jak to było wcześniej kiedy wszystko robiliśmysami ponad pół roku marazmu
|
|
|||
|
|||
![]() Decyzja o współpracy z Solu była jedną z najlepszych, jaką podjąłem. Ich doświadczenie i indywidualne podejście do mojej oferty pomogły fajnie sie na marketplacach rozwinąć.
|
|
|||
|
|||
![]() Korzystam z usług Solu https://sooolu.com/ od kilku miesięcy. Daja solidne wsparcie w zakresie kampanii reklamowych i zarządzania ofertami, nowy wymiar możliwości i dalszego rozwoju sprzedając na allegro i amazonie.
|
![]() |
|
![]() |