![]() |
||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
|
|||
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Zauważyłem ostatnio, że coraz częściej wchodzę w zakłady na żywo, bo mam wrażenie, że daje to trochę większą kontrolę nad sytuacją. W jednym meczu piłkarskim udało mi się złapać fajny kurs po szybkim zwrocie akcji, ale innym razem kompletnie przestrzeliłem, bo emocje były większe niż rozsądek. Zastanawiam się, jak to wygląda u innych — czy live faktycznie daje więcej możliwości, czy tylko wciąga mocniej i człowiek ma złudzenie, że „gra mądrzej”?
|
|
|
||||
|
||||
|
Dla mnie live-typowanie to raczej narzędzie, które działa dobrze tylko wtedy, gdy naprawdę ogarnia się dynamikę danej dyscypliny. Miewałem świetne wejścia, ale też kilka razy odpłynąłem, bo kursy zmieniały się tak szybko, że podejmowałem decyzje bez namysłu. Kiedyś porównywałem zasady na GGBet rejestracja , żeby zobaczyć, jakie rynki są dostępne na żywo, i zauważyłem, że sporo platform daje naprawdę rozbudowane opcje â ale to nie zawsze przekłada się na łatwiejszą wygraną. Live ma potencjał, ale trzeba mocno pilnować emocji.
|