![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cześć, szukam kancelarii, która zajmie się usunięciem z umowy klauzuli abuzywnej, która swoją drogą jest niezgodna z prawem. Zależy mi na profesjonalnej firmie, która skutecznie to rozwiąże. Koleżanka polecała mi JWC kancelarię, znacie, macie jakieś opinie na ten temat? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Wybór kancelarii nie jest łatwym zadaniem, dlatego należy szukać kancelarii specjalistycznej odnośnie konkretnych spraw, tak jak w przypadku kancelarii Pawelczyk Kozik, która specjalizuje się w sprawach medycznych. Zajmują się oni między innymi  ochroną danych osobowych w placówkach medycznych, obroną w przypadku błędów medycznych, czy też negocjują umowy medyczne. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

W mojej umowie kredytowej jak się po czasie okazało, bank również zawarł klauzule niedozwolone. Były one podstawą do tego, żeby ubiegać się o zwrot nadpłaconych środków finansowych. Swoją sprawę od początku powierzyłam https://cleverstep.pl/ . U nich nawet za  analizę umowy kredytowej nic się nie płaci. Dopiero potem podpisuje się umowę o współpracę. U nich nie ma zawiłości i kruczków prawnych. 

|