![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cześć,  

Jestem na etapie poszukiwań dobrej jakości piekarnika parowego oraz płyty indukcyjnej, czy jesteście mi w stanie polecić jakieś sprawdzone rozwiązanie w tym zakresie i który producent ma najlepsze propozycje? Pozdrawiam i z góry dziękuję!  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

W takim razie jak piekarniki parowe to powinniście odwiedzić ofertę https://piekarnikiparowe.com/kategor...arniki-parowe/ ponieważ tutaj znajdziecie rankingi najlepszych rozwiązań, gdzie zdecydowanie numerem jeden jest "PAROWY 4W1 SOUS VIDE AEG BSE792320B Z NACZYNIAMI DO GOTOWANIA" 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Marzę o piekarniku z taką funkcją! 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cytat: 

Słuszna propozycja, jeśli chodzi o wybór dobrej jakości produktów w zakresie wyposażenia kuchennego warto postawić na piekarnikiparowe.com w przypadku którego można liczyć nie tylko na konkurencyjność, profesjonalizm w obsłudze, ale również rankingi i recenzje ze strony specjalistów, jak i zwykłych użytkowników.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Interesujący temat, dobrze wiedzieć gdzie można zajrzeć jeśli chodzi o wybór dobrego sprzętu do kuchni. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Tutaj trudno się z Wami nie zgodzić, bo rzeczywiście jak już szukacie dobrej jakości sprzętów do kuchni i gotowania to lepiej pójść w kierunku funkcjonalności oraz trwałości przez wiele lat. Jeśli chodzi o płytkę indukcyjna to w https://piekarnikiparowe.com/ znalazłam model AEG IKE74471IB oraz piekarnik parowy AEG BSE792320B i jak na razie jestem w pełni zadowolona 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja wyposażyłam swoją kuchnię w sprzęty Electroluxa i jestem bardzo z nich zadowolona. Mam piekarnik parowy steam crisp, potrawy w nim upieczone są w środku soczyste a na zewnątrz chrupiące. Bardzo smacznie to wychodzi  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja mam piekarnik parowy AEG z tej strony własnie, bardzo dobrze się sprawdza taki typ piekarnika. Dużo lepiej niz np. gazowy. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Zastanawiam się właśnie nad zakupem piekarnika z funkcją gotowania na parze https://www.maxkuchnie.pl/artykuly/p...pary-3044.html. Pieczenie z parą znacznie polepsza smak, konsystencję oraz wygląd potraw. Przydaje się to też przy odgrzewaniu wcześniej przyrządzonych potraw, aby ich smak był lepszy, niż kiedy podgrzejemy je w mikrofalówce. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Electrolux ma w ofercie obecnie także piekarniki w czarnej kolorystyce. Jest to linia kolorystyczna Black Matt, dostępna jest także lodówka w tym kolorze. Myślę, że Wam się spodoba. 

|