![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Wypróbowałam już wielu i żaden nie poprawia stanu włosów na tyle, żeby nie umiała ich myć codziennie  

Może polecicie jakiś? | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Najlepszy szampon to pokrzywowy. Nie pamiętam firmy, ale polski w szklanej lub plastikowej butelce, który kosztuje około 2-3 złotych. Polecam go bardzo. Miałam podobny problem, a teraz mogę sobie pozwolić na mycie włosów co 2-3 dni. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Zielona Shauma - polecam! 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jasmine spróbuj odżywek, tyle, że naturalnych np. napar z pokrzywy. Mnie pomógł. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

ja stosuje zwyczajnie fructis do przetłuszczających sie./ ale jesli masz problem z tym to po prostu musisz codziennie myc wlosy jak ja. inaczej zaden specyfik raczej nie pomoże. to sprawa gruczołów. 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

a ja przestałam stosować szampony do włosów przetłuszczających się, teraz stosuję do normalnych i zauważyłam, że przetłuszczają mi się mniej niż wcześniej. A rodzaje szamponu często zmieniam-lubię kupować przez internet bo tam jest zwykle największy wybór a i można trafić na korzystne rabaty, np. na www.okazyjni.pl 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja stosowałam już wiele szamponów, ale włosy ciągle mi się przetłuszczały. Lubię natomiast szampony Herbal, cudownie pachną i włosy są po nich takie delikatne.. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Także moim zdaniem najlepsze są po prostu szampony do włosów normalnych- ładnie wyglądają włosy. Używam teraz szamponu i odżywki Garnier do włosów normalnych- pięknie pachną, ułatwiają rozczesywanie i na długo zatrzymują świeżość włosów  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Moja siostra do swoich włosów, które niestety jej się przetłuszczają używa szamponu Joanny z biosiarką-jak na razie jest z niego zadowolona  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Moja siostra odkryła ostatnio, że firma Joanna robi również szampon piwny przeznaczony właśnie do włosów przetłuszczających się. Stosuje go jakiś miesiąc i sama przyznam, że widać efekty. Może myć włosy co drugi dzień, a nie jak do tej pory codziennie. 

|