![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj siê | FAQ | Blogi | Galerie | U¿ytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzêdzia w±tku | Przeszukaj ten w±tek | Wygl±d |
|
|||
|
|||
![]() Witajcie
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ja teraz mam ¶wiat³owód i widzê ró¿nicê, jest szybszy, bardziej wydajny itd. ja akurat w Bia³ymstoku nie mieszkam wiec tu nie pomogê ale dam Ci dobr± radê - szukaj fajnych ofert w¶ród dostawców dzia³aj±cych na lokalnym rynku tj w Twoim mie¶cie. Oni maj± zwykle bardziej konkurencyjne oferty
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ¦wiat³owód zapewnia du¿± szybko¶æ internetu, nie ma on nic wspólnego z jego stabilno¶ci± niestety.
_________________________________________ implanty £ód¼ |
|
|||
|
|||
![]() te¿ jestem za tym by wspieraæ lokalnie dzia³aj±ce firmy. Je¶li chodzi o o Bia³ystok to zdecydowanie polecam Elpos
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() bardzo Wam dziêkuje za odpowiedzi
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
Tu nie musisz siê martwiæ, firma dzia³a bardzo sprawnie i to tyczy siê te¿ aktywacji us³ug. jak ju¿ siê zdecydujesz i podpiszesz umowê daj znaæ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Teraz to i ja nie mogê narzekaæ na internet bo mam inea ¶wiat³owód a to stabilne i bardzo szybkie ³±cze symetryczne. Do tego bez limitów a jak wszyscy korzystamy w domu to nie zwalnia ani nie zrywa po³±czenia
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
umowa ju¿ podpisana, internet mia³am w zasadzie od razu ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() super, czyli posz³o bardzo sprawnie tak jak przypuszcza³am
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Wiadomo, ¿e ¶wiat³owód jest najlepszy i zapewnia najszybszy, najbardziej stabilny internet. Problem w tym, ¿e nie wszêdzie jest taka infrastruktura jest dostêpna, zw³aszcza w wielu ma³ych miejscowo¶ciach jest taki stan rzeczy. Dlatego ja polecam zajrzeæ na stronê https://www.nexera.pl/pl/map i sprawdziæ na ich mapie czy taka nowoczesna sieæ jest w naszej okolicy i co najwy¿ej wtedy wybraæ dostawcê, który korzysta z tych ¶wiat³owodów. Tylko wtedy jest gwarancja, ¿e prêdko¶ci naprawdê bêd± takie jak deklarowa³ dostawca.
|
![]() |
|
![]() |