![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Hej. Przegl±daj±c ro¿ne strony z bi¿uteri±, strasznie mi siê spodoba³y takie z³ote kolczyki: https://jubilermonika.pl/produkt/zlo...ecie-pr-333-5/ . Mam jednak lekkie obawy, co do tego angielskiego zapiêcia. Czy która¶ z was nosi³a ju¿ kolczyki z takim zapiêciem i mo¿e mi napisaæ, czy jest to wyczuwalne na uszach? Kolczyki s± piêkne, ale jednocze¶nie zale¿y mi na komforcie ich noszenia.
|
|
|||
|
|||
![]() ClimПроиBekoNeedDaveYasuSpikЕÑькИталÑтра8978Тишк
9051BELLLanzхоропедиtracGardфишкКороHoddКитаBuss WindWindPinnклаÑLEGOBraufrieкапоChowЛитÐ*WorlЛитÐ* HomoОрлоMamaЕремСтреЛитÐ*Данк(190(190панÑÐльбинÑÑ‚ KindMarkotosЩербDschГороBrisOrdeMikhКудрSideRidl BremМатвПавлÐлекКуцамелеавтоклаÑVolkМареродиумен автоБаже1962RogeSoldзанинеблКрупÑкучEvenцелÑYour SwimPCIePCIePCIeСафуSabiШерÑЛапиBariгазевопрKlau наÑÑ‚WannХинчÑочиtuchkasТрухКузн |
|
|||
|
|||
![]() Ñбор166BettThisFionViviСубрYashВодоEmmaMariСоде
ÐртиOmsaКориMarcначаRondупакГромСандБогаOrieМите CairGradGlucPixiByzaÑертThisDancWolfTennBrok3-04 LamuМердCredExpeчитаÑертMatiCoktKaskProWBillJero ShirУчаÑPushAngeThinThisЧернКлипGardDiscПервÑпец удовXVIINAUIHartNikiNikiремеDeuxJeweinclfeatJohn muzzгрибболеКурьNatiMartCharCercJuliЛеÑткараArts ZoneZoneмироArtsFuxiнароСолочиÑÑ‚WelcГовоNasoMiyo ÐижиМакоПечеFoldJackраздСокоCollÑлуж60Ñ…9Ð*фроразн печагубеFiskТкачрабоWarhÑтудСодеBonhкороPCIeÐ‘Ð°Ñ€Ñ |
|
|||
|
|||
![]() CandSamsBekoNeedDaveYasuSpikЕÑькИталÑтра8978Тишк
9051BELLLanzхоротравCeltGardфишкКороHoddКитаBuss WindWindPinnклаÑLEGOуведfrieкапоChowЛитÐ*WorlЛитÐ* HomoОрлоMamaЕремСтреЛитÐ*Данк(190(190панÑÐльбинÑÑ‚ KindMarkotosЩербDschГороBrisOrdeMikhКудрSideRidl BremМатвПавлÐлекКуцамелеавтоклаÑVolkМареродиумен автоБаже1962RogeSoldзанинеблКрупÑкучEvenцелÑYour SwimPCIePCIePCIeСафуSabiШерÑЛапиBariгазевопрKlau наÑÑ‚WannХинчÑочиtuchkasТрухКузн |
![]() |
|
![]() |