"Od kilku miesięcy rozważam wejście w świat marketingu sieciowego, ale im więcej czytam, tym bardziej mam mętlik w głowie. Jedni mówią, że MLM to świetna okazja do rozwoju i budowania niezależności finansowej, inni – że to przestarzały model, który dziś już nie działa bez ogromnych inwestycji czasu i pieniędzy. Prawdę mówiąc, nie chcę ładować się w coś bez planu i wiedzy. Szukając konkretnych informacji dla początkujących, trafiłem na stronę marketingsieciowy.pl, która wygląda na rzetelne źródło wiedzy o tym, jak zacząć z głową.
Szczególnie zainteresowały mnie materiały o tym, jakie błędy najczęściej popełniają osoby startujące w MLM i jak ich uniknąć – bo właśnie tego chcę się nauczyć zanim ruszę z działaniem. Nie szukam obietnic sukcesu w 30 dni, tylko realnych wskazówek i strategii. Jeśli ktoś z Was zna tę stronę, korzystał z ich treści albo może polecić inne źródła oparte na praktyce, to bardzo proszę o polecenia.
Czy naprawdę można dziś budować biznes MLM online bez natrętnych wiadomości i ""wciskania""? I czy ktoś z Was może potwierdzić, że warto zaczynać – mając wsparcie np. takich serwisów jak
https://marketingsieciowy.pl/? Będę wdzięczny za każdą szczerą odpowiedź, najlepiej z własnego doświadczenia."