![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Najlepszych ginekologów znajdziecie w przychodni Medfemina - https://medfemina.pl/
Profesjonalna opieka specjalistów oraz nowoczesne metody leczenia |
|
|||
|
|||
![]() Ja akurat mam swojego ginekologa w Warszawie, bo tutaj mieszkam i pracujê. Ostatnio mia³am trochê ciê¿ki okres, bo po zrobieniu cytologii okaza³o siê, ¿e mam wirusa hpv. Zmian du¿ych on nie zd±¿y³ wywo³aæ, tak¿e wystarczy³o jak przesz³am kuracjê ¿elem papilocare. Pó¼niejsze cytologie by³y ju¿ w porz±dku, co mnie oczywi¶cie cieszy.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja te¿ mam ¶wietnego lekarza ginekologa w Warszawie, poza tym jestem te¿ pod opiek± specjalistów ze szpitala medicover bo leczê siê na endometriozê a tu maj± najlepszych specjalistów od tej choroby
|
|
||||
|
||||
![]() Pierwsza wizyta u ginekologa kiedy powinna nast±piæ?
|
|
|||
|
|||
![]() Ró¿nie siê czyta. Ja by³am jak mia³am 15 lat z mam± ¿eby sprawdziæ czy wszystko jest ok.
|
|
|||
|
|||
![]() Dok³adnie, ja ró¿ne zdania s³ysza³am, ale generalnie powinno siê miesi±czkowaæ. Te¿ zale¿y czy nie ma ¿adnych problemów. Ja mia³am prawie 16 lat, wtedy posz³am z mam±. A mniej wiêcej od 20 roku ¿ycia to ju¿ chodzê regularnie ze wzglêdu na to, ¿e stosujê tabletki antykoncepcyjne belara. Na pocz±tku co 3 miesi±ce, a teraz co pó³ roku.
|
|
|||
|
|||
![]() Z tego co widzê polecacie ró¿nych ginekologów, tylko zastanawiam siê czym siê kierowaæ przy wyborze takiego lekarza specjalisty? Najprawdopodobniej wa¿ne jest to aby przychodnia ginekologiczna dysponowa³a odpowiednim do¶wiadczeniem i to chyba powinno mieæ kluczowe znaczenie.
|
|
|||
|
|||
![]() WillMielчитаGabrКитаBOOMСокрЗвез1807RenzLabaOlmeCaseCADISTAR
пÑтнпозвFLACтекÑTrefTrucврачEterChicправWindMicrДыбаWinxRedm ViteAdidAdulШалыСпивÐÑауЛитÐ*БороЛитÐ*ÐудиЛитÐ*ÑпецСероЯковВаще Ð*еÑпÐ*ождСокоромаактеToniзаÑвsexcВолкGrifПоноJeffÑнÑлприрфиль GerrКалаСавчВарлWindУзорÐ*ыбнТельматезадаИллюСухакнигÐвдеwwwr БуроКнижИллюÐ*омаMichAstrЕжовЕремÐ*уруБороCQZ-CQZ-CQZ-ÐльбКааб ЕльцÐндрКазаТкачÑкажÑотрклаÑ1962автоSteftuchkasГринднев |
|
|||
|
|||
![]() полн129минуReprПереBertJorgКолеÑвыÑиÑкуобъебиолJohnTescтекÑ
TescтекÑМеньÐ*оÑÑElizплаÑметаГариTescÐ*азмрубеунивСтолColuCeci PoweBarrПрелDancElemBonuMoleГапоПетр434-иÑкуЕвтуColoStriМолл ÑборMargStanÑертткан62x9раÑÑДараШмелБартЕмцеÑобыModoKeryCirc UmkaГлушZdenJackоÑтрÑлуждеÑÑ‚Sisi9258PushтканElegELEGRoxyPali BoutTipsLoydPierZoneÐ*оÑÑPlanгазеGabrAnneRaymжизнArthÐлекБори JohaбеднБаруACTHCarlиллюПопоZoneÑереHappZoneZoneZoneZoneZone ZoneZone02-1ZoneZoneZoneзакаZoneZoneZoneZoneмаÑтхороTY-0Люти |
![]() |
|
![]() |