![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Zabrałam się za kompletowanie wyprawi, a przy tym pojawiło się sporo trudnych decyzji do podjęcia. Poważnie zastanawiam się nad tym jaki wózek wybrać, a na tą chwilę najmocniej zainteresował mnie Cavoe Moi+. Dajcie znać co o nim wiecie i jakie macie z nim doświadczenia.
|
|
|||
|
|||
![]() Cavoe Moi+ to strzał w dziesiątkę, jeśli zależy ci na wózku 2w1. Gondola jest przestronna i wygodna, a spacerówka lekka i łatwa w manewrowaniu. Wózek prowadzi się bardzo płynnie, nawet na nierównych chodnikach.
|
|
|||
|
|||
![]() Przede wszystkim można oczekiwać, że pozostanie wygodny przez całe wózkowanie ze względu na pojemną gondole i spacerówkę. Nie jest też ciężkim wozkiem, więc tym bardziej będziesz z niego zadowolona.
|
|
|||
|
|||
![]() Zapomniałam dodać, że zależy mi też na tym, żeby wózek nadawał się na każdy teren. Ten też sprawdzi się pod tym względem???
|
|
|||
|
|||
![]() No jasne, że tak! Ma bardzo dobrą amortyzację, ktora w dodatku chodzi bardzo płynnie. Jeszcze raz polecam - na pewno nie będziesz żałować
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Skończyły mi się pytania i wątpliwości
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Jak dla mnie wózek Cavoe Moi+ jest świetnym wózkiem nie tylko na co dzień, ale też super sprawdzi się podczas podróży. Polecam z czystym sumieniem, bo wiem że nawet Ci najbardziej wymagający rodzice będą z niego zadowoleni.
|
|
|||
|
|||
![]() Moi+ jest wózkiem zarówno ślicznym i luksusowym z wyglądu jak i niezwykle funkcjonalnym. Ja z czystym sumieniem polecam
|
|
|||
|
|||
![]() Według mnie super wybór
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Doskonałe rzeczy wy tutaj dajecie. One są naprawdę wrecz doskonałe teraz. Tak ja to wszystko teraz to ja widzę.
______________________________ Pisanie prac z Teologii |
![]() |
|
![]() |